עוגיות טעימות ומהנות

מתפצפצים ונהנים

עשר דקות הכנה ובלי תנור! כך תכינו עוגיות פצפצוצי אורז טעימות לאורחים שאוהבים להפתיע אתכם • מיס פטל מסבירה

אורחים מגיעים ולא התארגנתם על קינוח מתוק וטעים? מתחשק לכם עוגיות טובות בעשר דקות עבודה. שימו לב, המתכון הזה הוא בדיוק עבורכם. ואפילו בלי להפעיל תנור! אנחנו מציגים לפניכם עוגיות פצפוצי אורז קראנצ׳יות וממכרות שהפכו לבנות בית אצלנו. 

מדובר במתכון קל ומנצח שכולם אוהבים -  אפשר להכין בתבנית אחת גדולה ולחתוך לקוביות, אפשר ברינגים עגולים למנות אישיות, ואפשר גם בתוך מנג׳טים למראה פרוע יותר. הכל הולך.

פצפוצי אורז. טעים וקליל

מתכון לכ- 20 יחידות

המצרכים:

3 כוסות פצפוצי אורז

100 גרם שוקולד מריר

50 גרם שוקולד חלב

2 כפות אבקת נוגט 

 

לדיסקית:

150 גרם שוקולד חלב

50 גרם שוקולד מריר

רבע כוס שמנת מתוקה

כפית גלוקוזה (אפשר להחליף בסירופ תירס)

ההכנה:

מכניסים את פצפוצי האורז לקערה.

ממיסים מעל באן-מארי את השוקולדים. מוסיפים אבקת נוגט ושופכים על פצפוצי האורז.

מערבבים היטב עד שכל פצפוצי האורז מצופים היטב.

מחלקים את התערובת לתוך תבניות מאפינס מסיליקון (או אם אין - פשוט לתוך כוסות חד-פעמיות) לגובה של כ-2 ס"מ. או לתבנית מלבנית. מהדקים קלות ומכניסים לקירור.

לציפוי:

ממיסים מעל באן-מארי שוקולד חלב, שוקולד מריר, שמנת וגלוקוז. מערבבים עד לתערובת נוזלית אחידה.

שופכים מעל הבסיסים ומחזירים לקירור.

לאחר שמתקשה מחלצים מהתבניות.

אם מכינים בתבנית אחת - חותכים לקוביות בגודל 3X3 ס"מ

למתכונים נוספים של מיס פטל: https://www.misspetel.com/

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...