קרמבו - לא רק בחורף

אוהבים קרמבו? זכיתם!

הקרמבו, שמגיע אלינו לרוב רק בחורף יוצא במהדורה חגיגית ומוגבלת גם באביב לרגת חגיגות ה-70 לישראל • מאיפה אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?

תודו, לא פעם מתחשק לכם קרמבו גם באביב או בקיץ ואתם מוצאים את עצמכם ממורמרים על כך שהממתק שאנחנו כל כך אוהבים מושק רק בחורף. 

באביב הזה החיוך ישוב אליכם מאחר וגלידת שטראוס ייצרה לראשונה לרגל חגיגות 70 שנה לישראל מהדורה מחוץ לעונה שתגיע למדפים בימים הקרובים.

מדי שנה נפתחת עונת הקרמבו בסתיו, ומסתיימת עם גמר המלאי בסוף ינואר, אז גם מסתיים הייצור של הקרמבו, וקו הייצור נסגר עד העונה הבאה. השנה באופן חריג ולבקשת צרכנים רבים, מיוצרת כמות מוגבלת של הממתק האהוב במיוחד ליום העצמאות. רק בשביל שתבינו, במפעל הקרמבו של גלידת שטראוס בעכו מיוצרות 450 יחידות בכל דקה.

 

הקרמבו התחיל את דרכו כממתק בשנות הצנע, מאחר ויוצר מחומרי גלם זולים. הממתק צבר פופולאריות רבה, השתרש בפולקלור הישראלי, אבל הומצא בכלל בדנמרק לפני כ-200 שנה. הנתונים ממחישים עד כמה הישראלים אוהבים את הקינוח החורפי. 85% מהישראלים אוכלים קרמבו במהלך העונה כאשר כ-60% מהם אוכלים בין קרמבו אחד לעד 10 יחידות לאורך העונה.

צרכני הקרמבו  ציינו כי הם אוכלים בממוצע כ-14 יחידות בעונה. לכל אחד שיטת אכילה משלו. כ-70% מתחילים מהקרם, 20% מתחילים דווקא מהביסקוויט והיתר מצאו דרך יצירתי לאכול את הקרם והביסקוויט יחד.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...