"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תקיפה בפעם השנייה בשבוע: רימון הושלך לעבר העסק של "לחם חביתה"

אחרי שויקי עזרא ובנו הותקפו לפני כמה ימים, המשטרה הוזעקה למקום בעקבות דיווח על שמיעת פיצוץ, איתרה במקום את שרידי הרימון והעבירה אותם לבדיקת מעבדה

,עודכן
0השמעה
ויקי עזרא. צילום: הילה דודאל

תקיפה בפעם השנייה בשבוע: המשטרה איתרה היום (חמישי) רימון בכניסה לעסק של ויקי עזרא, "לחם חביתה" בנתניה. לא היו נפגעים.

בתחילת השבועשלושה גברים נעצרו בחשד שתקפו את ויקי עזרא ואת בנו. לשלושה, עומרי מיוסט בן 27 מנתניה, רועי בונקר בן 38 מנתניה וגבי חנני בן 30 מחולון, מיוחסות עבירות החזקת אגרופן, תקיפה סתם ותקיפה הגורמת חבלה ממש. ויקי עזרא, בעלי "לחם חביתה", סיפר בשיחה ל"ישראל היום" על התקיפה: "אני בסדר. יש לי חבלה ביד אבל אני בסדר. המשטרה תפסה את התוקפים על חם. אני לא בנוי לדברים האלה בכלל".

עזרא סיפר כי הרקע לתקיפה היה ויכוח בתחילת יום העבודה על מקום חניה: "בגלל ויכוח על חניה בבוקר. ויכוח שטותי ביותר. עלה לאנשים השתן לראש. אני כבר לא מבין מה קורה בעולם שלנו. זה קרה כשהיינו אני ושני הבנים שלי בסגירה של העסק. ברוך השם שהם נתפסו על חם. הכל יהיה בסדר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר