"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
עדכונים שוטפים

מאמינה בו: הפועל באר שבע רשמה את דן ביטון לאירופה

הקשר קיבל את המקום בסגל לליגה האירופית • מכבי תל אביב הפסידה במשחק האימון הראשון שלה • איגוד הכדורסל עדכן כי המשחקים הבינלאומיים לא ישובו לישראל השנה • סם איוריו עבר להפועל חולון אחרי שלוש עונות בהפועל באר שבע • אורי דהן עבר מבית"ר ירושלים לבני סכנין

, עודכן
0השמעה

דן ביטון נרשם לאירופה

Full Screen

דן ביטון | ברני ארדוב

הפועל באר שבע רשמה את דן ביטון כחלק מהסגל שלה לשלב הליגה של הליגה האירופית, כנראה מתוך אמונה שהוא יקבל את האישור הרפואי לשוב לשחק במהלך העונה האירופית. מי שנותרו בחוץ הם רועי לוי ויוני סטויאנוב.

מכבי תל אביב הפסידה לבני הרצליה במשחק הכנה

Full Screen

בונזי קולסון | מכבי תל אביב

בניסוי הכלים הראשון לקראת עונת 2026/27, הצהובים נכנעו 86:84 מסל בשנייה האחרונה. שחקניו של עודד קטש שמטו יתרון 15 בהפסקה (38:53), קיטון וולאס הוביל עם 20 נקודות.

משחקי הנבחרת יישארו בחו"ל גם השנה

פיב"א אירופה עדכנה את איגוד הכדורסל כי בישיבת הדירקטוריון נקבע כי לאור הערכות המצב הביטחוני, נבחרת ישראל לא תוכל לארח בביתה גם בשני החלונות הקרובים בנובמבר ובפברואר.

סם איוריו חתם בהפועל חולון

Full Screen

קבלת הפנים לסם איוריו | הפועל חולון

הפועל חולון הודיעה על צירופו של סם איורו לקבוצה לקראת פתיחת עונת 2026/27. הפורוורד בן ה-28 שיחק בשלוש השנים האחרונות בהפועל ב"ש וכעת עובר לתחנה השנייה שלו בישראל. בעונה האחרונה קלע 5.5 נק' קטף 4.2 רב' ומסר 1.7 אס' בממוצע למשחק.

09:07

השוער תומר אלון הצטרף לעירוני קריית שמונה

הקבוצה הצפונית, ממשיכה להתחזק וצירפה כשוער שלישי את תומר אלון, שמגיע מקבוצת הליגה הלאומית מכבי יפו. במקביל ממשיכים בקריית שמונה לחפש מחליף לחלוץ אדריאן אוגריסה.

אורי דהן השלים את המעבר לבני סכנין

Full Screen

אורי דהן. תחנה רביעית בקריירה | בני סכנין

בני סכנין הודיעה הבוקר רשמית על מעברו של שחקן ההגנה של בית"ר ירושלים לשורותיה. לשחקן בן ה-26 זו תחנה רביעית בקריירה, והוא מתאחד עם יוסי אבוקסיס שאימן אותו בעבר בקבוצה מהבירה. דהן נכנס לנעליו של הבלם דמיטרי קבארה שנפצע במשחק הליגה האחרון וגמר את העונה בשל קרע במיניסקוס.

אליפות ארצות הברית: קרלוס אלקרס ניצח, רפאל חודאר הופתע

Full Screen

רפאל חודאר. הפתעה לרעה | AP

למרות שאיבד מערכה ראשונה בטורניר, הספרדי לא התקשה מול ג'יימי פאריה וגבר עליו בארבע מערכות 6:4, 0:6, 3:6, 2:6. לעומתו, הכישרון הספרדי הצעיר רפאל חודאר הובס על ידי בו יונצ'אוקטה הסיני (נכנס לטורניר כ"לאקי לוזר") 6:2, 6:1, 6:1.

כדאי להכיר