"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תהיו "הדסה מסיני"
מעט מאוד "הדסות" יש בינינו, שלא מפחדות "להשתגע" • מעיין אדם מאוהבת ב"הדסה מסיני", שכיכבה בחדשות 12 בשבוע האחרון, ובזה ללועגים והמתנשאים

תהיו "הדסה מסיני"

מעט מאוד "הדסות" יש בינינו, שלא מפחדות "להשתגע" • מעיין אדם מאוהבת ב"הדסה מסיני", שכיכבה בחדשות 12 בשבוע האחרון, ובזה ללועגים והמתנשאים

מעיין אדם
, עודכן

קיבלתי השבוע סרטון באחת הקבוצות הרדומות אצלי בווטסאפס, מאלו שנפתחו עבור אירוע מיוחד ומאז דוממות. בכל קבוצה פעילה וחופרת זה היה נבלע בים של בררה, אבל כשמישהו טורח להעיר קבוצה לחיים - אני עוצרת הכל ונכנסת לראות. "אתם לא נושמיםםםםם" הוא כתב, לא הותיר לנו ברירות.

בסרטון חיכתה "הדסה מסיני" שהפכה מאז למותג, בראיון יוצא דופן לחברת החדשות. צפיתי בזה פעמיים ברצף, מוקסמת מה"טיפוס" הזה, האמיתי, המשוחרר וחסר העקבות. כל כך שונה מכל אדם אפור שיקלע לראיון ברחוב, יעמוד נבוך ויגיד מעט כדי לא לעשות בושות.

תוך דקות זה היה בכל מקום וחשבתי לעצמי איזה מדהים זה להיות כל כך מעניינת, איזה כיף להיות צבעונית וממגנטת, איזה מדהים שהספיקו לה שתי דקות להוכיח שהיא כוכבת.

אבל העכברושים ברשת חשבו אחרת, לעגו לה, כתבו שהיא פרחה, סתומה, מטומטמת. ואם לא די בתארים המפקופקים היא קיבלה מקום של כבוד ב"כשאבא ואמא בני דודים".

מעט מאוד הדסות יש בינינו, כאלו שהפחד מהתגובות של החברה לא הצליח לנרמל, לרסן, לעדן. כאלו שמוכנות לרקוד באמצע החדר, להישמע ולהראות, אפילו שהרבה יותר קול להישען על הבר בפינות. אבל אני לא מקנאה בכם, העומדים בצד וצוחקים, להזכירכם, אתם בחושך והיא בזרקורים.

בתוך תוכי תמיד הייתי הדסה, אך זה לא אוטומטי, זה מאבק יום יומי. תמיד מנקר הספק שאולי ילעגו לי, שאולי תזיק ההופעה הזו בפומבי. אבל גיליתי עם השנים, שלא קורה כלום אם עושים מה שרוצים. להפך, השחרור הזה מביא הישגים.

וכך, בכל פעם שאני מפחדת, אני אומרת לעצמי שיש מלא אנשים בתוך הקווים, תצאי קצת, תהי מיוחדת. הרי אם הגעת לעולם וחלפת ממנו בלי להותיר רושם, בשביל מה באת גברת?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...