"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

העיתונאי עקיבא נוביק פוטר מחדשות 13

נוביק, ששימש ככתב פרלמנטרי, צייץ בדף הטוויטר שלו: "מי שמחפש עיתונאי יד שנייה עם ותק של עשור וחצי במקצוע והתמחות בחדשות, מוזמן לפנות אליי"

,עודכן
"קוראים לזה ניצחון". עקיבא נוביק, צילום: יהודה פרץ

נמשכים הפיטורים של בכירים בחדשות 13 בעקבות התוכנית עליה הוסכם עם העובדים: עקיבא נוביק, הכתב הפרלמנטרי של הערוץ הודיע היום (רביעי) בציוץ בטוויטר כי פוטר מעבודתו לאחר חמש שנים בחברה.

לכל המתעניינים:

פוטרתי הערב מחדשות 13.

מי שמחפש עיתונאי יד שנייה עם ותק של עשור וחצי במקצוע והתמחות בחדשות, מוזמן לפנות אלי.

תודה מראש.

— Akiva Novick (@akivanovick)July 1, 2020

נוביק צייץ בדף הטוויטר שלו: "פוטרתי הערב מחדשות 13. מי שמחפש עיתונאי יד שנייה עם ותק של עשור וחצי במקצוע והתמחות בחדשות, מוזמן לפנות אליי. תודה מראש".

נוביק החל את דרכו העיתונאית בגלי צה"ל, ולאחר שחרורו שימש כככתב לענייני דתות ויהודה ושומרון בעיתון "ידיעות אחרונות. לאחר מכן מונה לכתב הפלמנטרי של העיתון". ב-2015 הצטרף לחדשות 13.

לפני יומיים הודיעה גםטלי מורנו, אחת המגישות הוותיקות של בחברת החדשות של ערוץ 13 כי פוטרה.

ועד עובדי חברת חדשות 13, הנהלת חברת החדשות והנהלת רשת הגיעו לאחרונה להסדר על תכנית הקיצוצים שביקשה הנהלת רשת ליישם. בין היתר הוסכם על פיטורי 42 עובדים - לעומת 110 עובדים שביקשה ההנהלה לפטר בתחילה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר