"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פרסום ראשון: רמי קלינשטיין ואהוד בנאי נגד "האח הגדול"

ל"ישראל היום" נודע כי הזמרים האהובים הגישו לבית המשפט כתב תביעה על סך 300 אלף שקלים, בגין הפרת זכויות יוצרים בבית "האח הגדול" • כל הפרטים

,עודכן
צילום: משה שי, קוקו // אהוד בנאי, רמי קלינשטיין

נא לשלם בהתאם:כתב תביעה על סך 300 אלף שקלים הוגש לבית משפט השלום בתל אביב על ידי הזמרים והיוצרים המוערכיםאהוד בנאיורמי קלינשטיין, נגד זכיינית ערוץ 13 רשת, אנדמול (המפיקה) וספץ תעשיות (יבואנית טים טאם).

הסיבה? לטענת התובעים, ההפקה הפרה את זכות היוצרים כשהשתמשה בשיר "עטוף ברחמים" במהלך משימה של "האח הגדול".

ליוצרים יש זכויות. בנאי וקלינשטיין // צילום: משה שי, קוקו
ליוצרים יש זכויות. בנאי וקלינשטיין // צילום: משה שי, קוקו

פשלת ליהוק: אלימלך קשתי חייב לעוף מהבית

בנאי, אשר כתב את מילות השיר, וקלינשטיין שהלחינו, טוענים באמצעות באי כוחם, עו"ד עמית הורוביץ וליאור אופריכט, כי בתוכנית ששודרה במהלך העונה שעברה נעשה שימוש מסחרי אסור בשיר תוך כדי ביצוע משימה שבמהלכה משתתפי "האח הגדול" פרסמו את חטיף השוקולד TIM TAM ובכך פגעו בזכויותיהם. טרם הוגש כתב הגנה.

"הלכה למעשה הנתבעות יצרו קשר ישיר וברור בין השיר לבין המוצר, סנכרנו ותזמנו את השיר עם מצהלות המשתתפת העטופה כולה בתחפושת בדמות המוצר והמותג הפרסומי, ונטעו בעיני הצופים את התחושה הבלתי ניתנת לערעור, כי השיר 'עטוף ברחמים' הוא חלק מפרסום המותג", לשון התביעה שהגיעה ל"ישראל היום".

"האח הגדול": נרקיסיזם זו שנאה עצמית

מסכמים את 2020: השנה של נטפליקס

האזינו: הדואט המרגש של צחי הלוי ולוסי אהריש

"עד היום מפרסמת הנתבעת (רשת) את מוצרי TIM TAM בכל כניסה לאתר הנתבעת תחת קטגוריית תוכנית 'האח הגדול'.

מהפקת "האח הגדול" נמסר: "לא קיבלנו את כתב התביעה, כשנקבל אותו נגיב בהתאם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר