"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יובל שמלא ניצח את אסף גרניט
פרק הפרידה מכוכב "נינג'ה ישראל" בקשת 12 גרף 18.5 אחוזי רייטינג, וגבר על פרק ההשקה של "המסעדה הבאה של ישראל" ברשת 13 - שהסתפק ב-15.9 אחוזי רייטינג
יובל שמלא ואסף גרניט | צילום: עידו איז'ק ואורן בן חקון

יובל שמלא ניצח את אסף גרניט

פרק הפרידה מכוכב "נינג'ה ישראל" בקשת 12 גרף 18.5 אחוזי רייטינג, וגבר על פרק ההשקה של "המסעדה הבאה של ישראל" ברשת 13 - שהסתפק ב-15.9 אחוזי רייטינג

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מסע הקידום של קשת השתלם: פרק הפרידה מיובל שמלא ב"נינג'ה ישראל", שקודם באגרסיביות בשבוע החולף, גבר ברייטינג על פרק ההשקה של "המסעדה הבאה של ישראל", ריאליטי האוכל החדש של רשת 13 ששודר אמש (שני) במקביל.

פרק של "נינג'ה ישראל" בכיכובו של שמלא גרף 18.5 אחוזי רייטינג (512,000 צופים) בעוד פרק ההשקה של "המסעדה הבאה של ישראל" הסתפק ברייטינג של 15.9 אחוזים (431,000 צופים).

לשם השוואה, פרק ההשקה של העונה האחרונה של "משחקי השף" של רשת 13 השיג 15.6 אחוזי רייטינג, והוא שודר מול פרק של "מאסטר שף" של קשת 12 שזכה ל־15.4 אחוזי רייטינג.

שתי התוכניות שודרו מיד אחרי מהדורות החדשות. המהדןרה של חדשות 12 זכתה אתמול ל־18.3 אחוזי צפייה (529,000 צופים) בעוד המהדורה של חדשות 13 - שהיתה האחרונה של המגישה תמר איש שלום - הסתפקה ב־8.9 אחוזים (238,000 צופים).

מנצחת הפרק הראשון של "המסעדה הבאה של ישראל", צילום: רשת 13

פרק הבכורה של "המסעדה הבאה של ישראל" שודר בצעד חריג ללא פרסומות במהלכו. בסיומו נפתחה מסעדה ראשונה של זוכת הפרק הראשון, השפית התאילנדית לי מלילי. שם המסעדה: "תאי טה". ברשת דיווחו כי האתר שבו ניתן להזמין מקומות למסעדה קרס עשר דקות לאחר פתיחתו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...