"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גדעון סער וגאולה אבן כבשו את הטיקטוק
יושב ראש מפלגת תקווה חדשה ואשתו מגישת החדשות, הרימו לחיקוי של דודו ארז ב"ארץ נהדרת" • הגולשים קיבלו את הסרטון בהתלהבות
גדעון סער, גאולה אבן, ודודו ארז ראש בראש // גדעון סער, גאולה אבן, ודודו ארז ראש בראש

גדעון סער וגאולה אבן כבשו את הטיקטוק

יושב ראש מפלגת תקווה חדשה ואשתו מגישת החדשות, הרימו לחיקוי של דודו ארז ב"ארץ נהדרת" • הגולשים קיבלו את הסרטון בהתלהבות

ענבל חייט
, עודכן

יש תקווה: כשפוליטיקה, חדשות והומור נפגשים. נשמע כמו התחלה של בדיחה גרועה, אבל הפעם נראה שזה דווקא הצליח.

גדעון סער, יושב ראש מפלגת תקווה חדשה ואשתו מגישת החדשות והעיתונאית גאולה אבן, לקחו אתנחתא קלה מהמירוץ של סער לראשות הממשלה וחברו יחד לסרטון טיקטוק לפני שבת.

בסרטון הטיקטוק שעלה היום (שישי) גם לעמוד האינסטגרם של סער, נראים השניים מבצעים מחווה מרקדת לחיקוי של דודו ארז לסער ב"ארץ נהדרת".

"דודו מאחוריך. שבת שלום", נכתב מתחת לסרטון הקצר בו נראים השניים מפזזים במסך מפוצל מול החיקוי.

הסרטון זכה לכמה אלפי צפיות ולא מעט תגובות מפרגנות, שהכתירו את המחווה המרקדת כהצלחה בסך הכל הכללי וכתבו: "תותח", "גדול", "אלופים" ו"יפה שאתה לוקח את זה בהומור. בן אדם מדהים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...