"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
העונה השלישית של "יורשים": ממשיכה להיות מענגת
הסדרה המושקעת של HBO מאפשרת לנו ליהנות מעליבותם של בני העשירים ועושה את זה עם צוות שחקנים נפלא • שרק יימשך ככה
"יורשים" | צילום: באדיבות yes

העונה השלישית של "יורשים": ממשיכה להיות מענגת

הסדרה המושקעת של HBO מאפשרת לנו ליהנות מעליבותם של בני העשירים ועושה את זה עם צוות שחקנים נפלא • שרק יימשך ככה

נועם פתחי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מה מאחלים לסדרה שיש לה כבר הכל? רק דבר אחד: שתבוא בפורמט של בינג'. לאחר עיכובים בלתי נגמרים בצילומי הסדרה בעקבות הקורונה, "יורשים" חוזרת בעונה שלישית וכולנו ניאלץ ליהנות ממנה אך לחכות שבוע בין פרק לפרק.

"יורשים" (שמשודרת ב-yes, ב-HOT ובסלקום TV), סדרת הדרמה המושקעת של HBO, עלתה לאוויר מייד אחרי פרק הסיום של "משחקי הכס" ונאלצה לרשת את הציפיות הגבוהות שיש מענקית התוכן האיכותי. והיא עשתה את זה. הסדרה פתחה לנו את הדלת אל חייהם ותככיהם של העשירים והדפוקים, והיא מענגת כי היא מצליחה להעביר לנו את תהומות הנפש והעליבות הקיומית שבלהיות צאצא למיליארדר תאב כוח שלא סופר את ילדיו.

מי שנהנו לראות את עליבותם של בני העשירים ב"הלוטוס הלבן", ייהנו לראות מה קורה כשהם מנסים להיאבק ביניהם על הכרה מאביהם, שהמציא את המבנה הפטריארכלי והנכה־רגשית. כל אלה, בין היתר, בזכות צוות נפלא של שחקנים, ובראשם ג'רמי סטרונג (זוכה אמי) וקירן (אח של מקולי) קאלקין.

כיף להתענג על כמה שיכולים להיות פאתטיים, אובססיביים, חלשים וסוטים כל אלו שנולדו עם מצקת של זהב בפה. אם "יורשים" תיתן לנו מעט ממה שנתנה בשתי העונות הראשונות, יצאנו עשירים בחלקנו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...