"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טעות בשידור: הפאדיחה של חדשות 12
בכתבה על הסרט ״ספייס ג׳אם״ החדש מוצגת לכאורה תגובתו של מייקל ג׳ורדן, שכיכב בסרט המקורי • אך מדובר בטעות, והתגובה לקוחה מהסדרה ״הריקוד האחרון״ אודותיו
מייקל ג'ורדן. תעזבו אותו בשקט | צילום: צילום מסך

טעות בשידור: הפאדיחה של חדשות 12

בכתבה על הסרט ״ספייס ג׳אם״ החדש מוצגת לכאורה תגובתו של מייקל ג׳ורדן, שכיכב בסרט המקורי • אך מדובר בטעות, והתגובה לקוחה מהסדרה ״הריקוד האחרון״ אודותיו

עמי פרידמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

טעות או בדיחה שלא הובנה? בכתבה ששודרה אמש (שני) בחדשות 12אשר עסקה בסרט"ספייס ג'אם"החדש, נראה שנוצר בלבול בין קטע וידאו אותנטי ובין בדיחת רשת.

לקראת סוף הכתבה מועלית השאלה מה חושב מייקל ג'ורדן, שכיכב בסרט "ספייס ג'אם" המקורי מ-1996, על הכוכב הנוכחי של הסרט החדש - לברון ג'יימס.

"התגובות של ג'ורדן לטריילר החדש לא אמרו הרבה", נאמר בכתבה, ולראייה מוצג קטע וידאו שבו נראה הכדורסלן האגדי יושב על כורסה, בעוד מראיין נשמע מפנה אליו את השאלה: "למה הפסקת לצפות בטריילר, מר ג'ורדן? חששת שלברון ג'יימס שחקן טוב ממך?".

ג'ורדן מגיב בצחוק גדול, ולאחר מכן נראה קטע נוסף שבו הוא צופה, לכאורה, בקטע מהסרט ומוסיף לצחוק.

למעשה מדובר בקטע שהוצא מהקשרו: קטעי הווידאו בהם ג'ורדן נראה צוחק לקוחים מהסדרה הדוקומנטרית "הריקוד האחרון", שעלתה בנטפליקס בשנה שעברה וזכתה לשבחים רבים. הסדרה עסקה בשחקני קבוצת השיקגו בולס ובפרט בג'ורדן, ומיותר לציין שלא הייתה בה כל התייחסות לגרסת 2021 של הסרט "ספייס ג'אם". שאלת המראיין על אודות לברון ג'יימס הוקלטה כבדיחה, כך שתגובתו של גדול שחקני ה-NBA לא מתייחסת כלל לסרט החדש וליורשו בתפקיד הראשי.

מחדשות 12 סירבו להגיב לדברים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...