"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הסרט שכבש את המבקרים מגיע סוף סוף לנטפליקס: מה לראות היום בטלוויזיה
"נוספרטו" של רוברט אגרס נוחת בשירות, "הארץ המובטחת" מביאה חמישה צעירים יהודים מרחבי העולם למסע ישראלי שבסופו יצטרכו להחליט אם לעלות, "משפחת סימפסון" חוזרת עם עונה חדשה, סדרת דוקו מרהיבה על אפריקה, ועוד תכנים שעולים היום (שבת, שמחת תורה) בטלוויזיה בישראל
שבת, שמחת תורה

הסרט שכבש את המבקרים מגיע סוף סוף לנטפליקס: מה לראות היום בטלוויזיה

"נוספרטו" של רוברט אגרס נוחת בשירות, "הארץ המובטחת" מביאה חמישה צעירים יהודים מרחבי העולם למסע ישראלי שבסופו יצטרכו להחליט אם לעלות, "משפחת סימפסון" חוזרת עם עונה חדשה, סדרת דוקו מרהיבה על אפריקה, ועוד תכנים שעולים היום (שבת, שמחת תורה) בטלוויזיה בישראל

עידו ישעיהו
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נוספרטו | צילום: יח"צ

הארץ המובטחת, משפחת סימפסון, אפריקה - הבית הפראי של העולם, נוספרטו, פאודה, זרה: דם מדמי, ג'יי-זי ב-8, ארבע ידיים שתי סונטות, פגישה עם רוני קובן, תלושים, בייבי בום. מה לראות היום בטלוויזיה (שבת, שמחת תורה):

ברשת 13 ב-21:15, הארץ המובטחת

תוכנית דוקו ריאליטי חדשה שבמסגרתה חמישה צעירים יהודים מרחבי העולם מגיעים לישראל ועוברים לגור יחד בתל אביב כדי לבדוק שאלה אחת גדולה: האם הם רוצים להפוך את ישראל לבית שלהם. במהלך המסע הם מתנסים בחיים המקומיים, מכירים את הקצב הישראלי, פוגשים משפחות, מתמודדים עם עולם הדייטים ועם המציאות היומיומית בארץ, ובוחנים את הקשר שלהם לזהות היהודית ולישראל. התוכנית צולמה כבר בסוף 2025, ובמהלך המסע פוגשים המשתתפים גם שורה של ישראלים מוכרים, בהם עומר ברנע, ליהיא גרינר, אודיה פינטו, רומי גיאור, נטלי תגר ומשפחת טרסוב. עבור חלקם הרצון לעלות קיים כבר שנים, ואצל אחרים אירועי 7 באוקטובר עוררו מחדש שאלות של זהות, שייכות ועתיד. בסופו של המסע הם יצטרכו להחליט אם החוויה הישראלית חיזקה אצלם את הרצון לעשות עלייה או דווקא הרחיקה אותם ממנו.

ברשת 13 ב-22:35, פאודה

לציון שלוש שנים ל-7 באוקטובר, רשת 13 משדרת את הראשון משני הפרקים המדוברים מתוך העונה החמישית, שנוצרו סביב אירועי הטבח. הפרק השני מחר, והעונה כולה זמינה ביס, סטינג, פרטנר ונטפליקס.

ביס טי-וי קומדי ב-19:00, משפחת סימפסון (The Simpsons)

עונה 38 בת 15 פרקים לסדרת האנימציה האגדית, שממשיכה את מגמת העונות המקוצרות של הרשת. בפרק הפתיחה מארג' מנסה להציל את בית הספר היסודי של ספרינגפילד באמצעות הזמנתה של סופרת ילדים בריטית מתבודדת, בקולה של אמה תומפסון, ליריד ספרים. מבקר "ההוליווד ריפורטר" דניאל פיינברג כינה אותו, "כנראה הפרק ה-810 הכי טוב של סדרה מתוסרטת כלשהי בהיסטוריה של הטלוויזיה".

בדיסני פלוס, אפריקה, הבית הפראי של העולם (Africa: Earth's Wild Home)

סדרת טבע תיעודית חדשה בת שבעה פרקים של נשיונל ג'יאוגרפיק, בקריינות של המועמדת לאוסקר וונמי מוסאקו ("חוטאים", "לוקי"), שגם נמנית עם המפיקים. יחידת הטבע של BBC Studios צילמה את הסדרה במשך כמעט ארבע שנים, בכ-30 מדינות, וכל פרק מוקדש לסביבה אחרת ביבשת. הצופים עוברים מג'ונגל הקונגו לאיים המבודדים, ובהם מדגסקר, ממשיכים לסהרה, המדבר החם הגדול בעולם, ומשם למישורים העצומים שבהם מתקבצים עדרי חיות הבר הגדולים בעולם. פרק נוסף מתמקד בבעלי החיים ששורדים בתנאים הקיצוניים ביותר ביבשת, מחום כבד ועד קור של 20 מעלות מתחת לאפס.

לפי נשיונל ג'יאוגרפיק, הסדרה תיעדה כמה התנהגויות ומינים שלא צולמו כך קודם לכן. בין השאר, צפרדע הגשם השחורה מצולמת לראשונה לטלוויזיה, וצבועים בקונגו צדים פילים בלילה. הסדרה כוללת גם צילומים נדירים של פנתר שחור בטבע, ושימפנזים שמשתמשים בכלים כדי לדוג אצות. כל פרק נחתם בהיכרות עם החוקרים והצלמים שעומדים מאחורי התגליות. בפרק האחרון הסדרה עוברת מבעלי החיים אל האנשים שנאבקים להגן עליהם. בחצי המאה האחרונה הצטמצמה אוכלוסיית חיות הבר באפריקה בכמעט 80 אחוזים, והפרק מציג דור חדש של שומרי טבע אפריקאים, יוזמות של קהילות מקומיות וחוקרים. זו הסדרה הראשונה בפרויקט רב-שנתי של נשיונל ג'יאוגרפיק, שיתעד את כדור הארץ יבשת אחר יבשת. כל שבעת הפרקים עולים בבת אחת.

סרטים

בנטפליקס, נוספרטו (Nosferatu)

לראשונה בנטפליקס, אחרי שעלה לפני שנה ביס והוט, גרסתו של רוברט אגרס לקלאסיקת האימה האילמת מ-1922. אלן האטר (לילי-רוז דפ) חיה בגרמניה של המאה ה-19 ונרדפת מאז ילדותה בחזיונות ובקשר אפל שהיא אינה מצליחה להסביר. כשבעלה תומס (ניקולס הולט) נשלח לטרנסילבניה כדי להשלים עסקת נדל"ן עם הרוזן אורלוק (ביל סקארסגארד), האיום עובר מהסיוטים אל המציאות ומתחיל לסגור על בני הזוג ועל העיר כולה. גם עם ווילם דפו, אהרון טיילור-ג'ונס ואמה קורין. ארה"ב 2024.

ולא לשכוח

זרה: דם מדמי (Outlander: Blood of My Blood) ביס ויאודי

ג'יי-זי ב-8 (JAŸ-Z In 8) ב-HBO מקס

ארבע ידיים, שתי סונטות (Four Hands, Two Sonatas) בנטפליקס החל מ-15:10

פגישה עם רוני קובן בכאן 11 ב-21:30. הפעם: בני גנץ.

בייבי בום בקשת 12 ב-21:30

תלושים בכאן 11 ב-22:05

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...