"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מגי טביבי: "הבחירה הכי טובה שעשיתי"
מגישת המהדורה המרכזית בערוץ 14 מדברת על הניתוק מתגובות ברשת וההתמודדות השוטפת עם ביקורת • וגם: התגובה לחרמות של חברים מהתעשייה וההחלטה לשמור על פרטיות מלאה

מגי טביבי: "הבחירה הכי טובה שעשיתי"

מגישת המהדורה המרכזית בערוץ 14 מדברת על הניתוק מתגובות ברשת וההתמודדות השוטפת עם ביקורת • וגם: התגובה לחרמות של חברים מהתעשייה וההחלטה לשמור על פרטיות מלאה

אביב דרורי
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מגי טביבי | צילום: צילום מסך

מגישת המהדורה המרכזיתבערוץ 14,מגי טביבי, התייחסה להתמודדות המתמשכת עם ביקורות, תגובות ברשת וחרמות מצד קולגות בתעשייה. בסשן שאלות ותשובות בחשבון האינסטגרם שלה, שיתפה העיתונאית בעקרונות שמנחים אותה מיומה הראשון על המסך.

כשנשאלה כיצד מפתחים חסינות מול תגובות שליליות ברשת, חשפה טביבי את ההחלטה שקיבלה: "הבחירה המודעת שלא להיחשף לגיבורי מקלדת היא אחת הבחירות הכי טובות שקיבלתי בראשית הדרך. למה להעניק במת כבוד לרעשי רקע?", תיארה את הגישה.

לצד ההתעלמות מביקורות ברשתות, נשאלה טביבי האם ספגה חרמות אישיים מאנשי תעשייה בעקבות עבודתה בערוץ. "כן, ואני חיה עם זה בשלום רב", השיבה בנחרצות לעוקבים והוסיפה: "מכוערת היא השנאה, ומכוערים הם בני האדם שמלאים בה".

הסטורי של מגי טביבי | צילום: אינסטגרם

"כשהמנוע הפנימי חזק הוא מנצח הכל"

טביבי התייחסה גם לבניית ביטחון עצמי בתחילת הדרך, וציינה כי ההתחלה מעולם אינה פשוטה: "אם את מאמינה באותו פוטנציאל, למה את זקוקה לפידבק חיצוני? כשהמנוע הפנימי שלך חזק הוא מנצח הכל", הדגישה את הצורך באמונה עצמית.

בנוסף, הסבירה המגישה כי השמירה על ריחוק מפרסום חייה האישיים נעשית מתוך בחירה מודעת: "בעולם שבו הכל חשוף ונגיש בלחיצת כפתור, יש רצון גדול לשמור את העולם האישי לעצמך רחוק מהמצלמות. לא כל רגע בחיים צריך קהל".

מגי טביבי | צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...