"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אחרי 15 שנה: המנחה המיתולוגי צפוי לחזור לערוץ הספורט
דני ענבר, מהשמות המזוהים ביותר עם ערוץ הספורט מאז ראשית שנות ה-90, צפוי לשוב אל הבית שבו התחיל את דרכו • האיש שהיה בין מקימי "חדשות הספורט" והנחה את "אחד על אחד" חוזר למסך אחרי שנים ארוכות
אולפן ערוץ הספורט. צילום: צילום מסך

אחרי 15 שנה: המנחה המיתולוגי צפוי לחזור לערוץ הספורט

דני ענבר, מהשמות המזוהים ביותר עם ערוץ הספורט מאז ראשית שנות ה-90, צפוי לשוב אל הבית שבו התחיל את דרכו • האיש שהיה בין מקימי "חדשות הספורט" והנחה את "אחד על אחד" חוזר למסך אחרי שנים ארוכות

אסף הדר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

דני ענבר, אחת הדמויות המזוהות ביותר עם ערוץ הספורט לאורך שנות פעילותו, צפוי לשוב אל הערוץ שבו בנה את שמו.

עבור מי שגדל על ערוץ הספורט, ענבר הוא שם מכונן. הוא הגיע לערוץ עוד ב-1992, התחיל את דרכו מאחורי הקלעים והפך במרוצת השנים לאחד הפרצופים המזוהים איתו. הוא היה בין מקימי "חדשות הספורט", הנחה במשך כעשור את תוכנית הראיונות "אחד על אחד", יצר את "סל בסלון" והקים את המחלקה הדוקומנטרית של הערוץ, שממנה יצאו סרטים כמו "פליימייקר - סיפורו של אייל ברקוביץ'".

ב-2011, אחרי כ-19 שנה בערוץ, ענבר הודיע על עזיבה ופנה בעיקר לעולם הבימוי הדוקומנטרי. מאז עסק בין היתר בבימוי, בהגשה ברדיו ואף שימש כמאמן מנטלי בעולם הכדורגל. כעת הוא עתיד לשוב אל נקודת ההתחלה.

בערוץ הספורט אשרו את הדברים ומסרו ״ בהחלט עובדים על חזרתה. יהיה מעניין״

דני ענבר בימיו בערוץ הספורט, צילום: משה שי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...