"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מתמודדת הריאליטי מתפוצצת: "זה לא מגיע לאף אחד"

מירן הולדשטיין שהשתתפה בתכנית "בואו לאכול איתי", כתבה פוסט זועם שמופנה כלפי מי שביקרו את הפרקים בכיכובה • "שנאה כזאת אף פעם לא יצא לי לראות"

0השמעה
מירן, "בואו לאכול איתי" , צילום מסך
מירן, "בואו לאכול איתי". צילום: צילום מסך

מירן הולדשטיין (המוכרת ברשתות כ-"מירנושקה", כוכבת רשת ויוצרת תוכן מוכרת - ע"ח) משתתפתהעונה העשירית של "בואו לאכול איתי"שלקחה חלק בשבוע הצפון המדובר, מצאה את עצמה בימים האחרונים יחד עם שאר חבריה לפרקים במוקד של מתקפה מקוונת קשה במיוחד, וניצלה היום (שלישי) את הרשת כדי לשים סוף לשתיקה ולצאת נגד תרבות ההייט והביקורת הדורסנית.

בפוסט שפרסמה היום בקבוצת הפייסבוק "כאן מדברים על בואו לאכול איתי" הכריזה מירן בתקיפות כבר בפתיח: "די, יש גבול. גם אם לא אהבתם אותנו בשבוע צפון אין שום הצדקה לתגובות או פוסטים של הייט ולביקורות הקשות והשליליות האלו.

View this post on Instagram

A post shared by Meyran Holdstein (@meyranooshka)

"מה קרה תגידו - נפגעתם מאיתנו אישית? אני ברשת ולא מהיום", אבל שנאה כזאת אף פעם לא יצא לי לראות! זה כולה ריאליטי חביב שמפגיש בין אנשים שכנראה לא היו נפגשים בשום מצב אחר בחיים שלהם. מן הסתם לא תמיד תהיה כימיה כמו שאתם מצפים שתהיה".

"מבטלים, מכפישים וקוטלים"

הולדשטיין הוסיפה ותקפה את המבקרים: "משעמם לכם? לא אהבתם אותנו? אין חיבור? אז אל תצפו - זה מה יש. העונה כבר צולמה ונערכה מזמן ולקבוצה קוראים 'כאן מדברים על בואו לאכול איתי' ולא 'כאן מבקרים, קוטלים, מכפישים ורומסים את משתתפי בואו לאכול איתי'".

לבסוף ביקשה להבהיר כי גם מי שנכנס במודע לריאליטי ומבין שחלק מהמחיר יהיה חשיפה לביקורת - אינו מטרה לגיטימית לשנאה: "לאלה שיגידו 'זה מה יש' וככה זה ברשת ושזה מגיע לנו כי בחרנו להיחשף - אז ממש לא. זה לא מגיע לאף אחד באופן כללי. אני באופן אישי חוסמת אנשים שכותבים עליי דברים מגעילים. לא צריכה את האנרגיה הלא נעימה הזאת בחיים שלי. תזכרו שגם כשאתם כותבים מאנונימי - What goes around comes around".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר