"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קווין רובין לאשתו: ''אל תלדי עכשיו''
כוכב הרשת קווין רובין שיתף בפודקאסט של נלי תגר ולירון ויצמן ברגע שבו בישר לאמו על התפקיד שקיבל ב"האח הגדול" • על הדמעות בטלפון, על המסר שהעביר לאשתו, ואיך בכלל גילה על ההצעה כשהיה באמצע מקלחת
קווין רובין. צילום: צילום מסך

קווין רובין לאשתו: ''אל תלדי עכשיו''

כוכב הרשת קווין רובין שיתף בפודקאסט של נלי תגר ולירון ויצמן ברגע שבו בישר לאמו על התפקיד שקיבל ב"האח הגדול" • על הדמעות בטלפון, על המסר שהעביר לאשתו, ואיך בכלל גילה על ההצעה כשהיה באמצע מקלחת

אביב דרורי
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

קווין רובין חשף רגע אישי ומרגש מהתקופה שבה נכנס לנעליו של גיא זוארץ בהנחיית משדרי ההדחה של "האח הגדול". בפודקאסט של נלי תגר ולירון ויצמן סיפר כוכב הרשת על שיחת הטלפון עם אמו רגע אחרי שקיבל את התפקיד, ועל משפט אחד שאמר לה עוד כשהיה ילד.

רובין, מנחה תוכנית הלייט נייט "אח לילה", גויס באפריל כדי להחליף את זוארץ בזמן שטס לצילומי "הישרדות", ולפני כחודשייםסיים את תפקיד ההנחיה הזמניעם שובו של זוארץ. גם אחרי הפרק הזה הואנשאר ברשת 13.

''אני נשאר בהלם''

את שרשרת האירועים הוא תיאר בהומור. "אני יוצא מהמקלחת, ואני רואה טלפון מהאח הגדול. אני רואה אותו מרחוק, אוו מיי גאד, משהו קורה פה", סיפר. אחרי שיחה קצרה שבה נשאל אם הוא פנוי, הוא קיבל את ההצעה להנחות. "אני נשאר בהלם", תיאר, וסיפר ששלח מיד הודעה קולית לאשתו דניאלה, שהייתה אז בהיריון, וביקש ממנה "לא ללדת עכשיו" בגלל החדשות.

הרגע המרגש באמת הגיע בשיחה שערך מיד לאחר מכן לאמו. "התקשרתי אליה, ואז היא בכתה", סיפר, לדבריו היא בכתה כי מצא את מה שהוא אוהב לעשות וטוב בו. באותה שיחה, לדבריו, הזכירה לו אמו משפט שאמר לה בילדותו: "תמיד אמרת לי כשהיית קטן שתצליח. תמיד אמרתי לה, אמא, אני לא יודע לקרוא, אבל אני אצליח".

קווין רובין, צילום: סטודיו מאיסה, מאי סביר
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...