"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איומים רצחניים על חדשות 12: "הלבנה הבאה תכוון לראשים שלכם"

דלת מערכת חדשות 12 נופצה בפעם השנייה בתוך שלושה שבועות יחד עם מכתב איומים מצמרר • המנפץ דרש לבקש סליחה בפרשת שדה תימן והזהיר כי בסוף מישהו ימות

,עודכן
0השמעה
דלת הכניסה לבניין מערכת חדשות 12 בתל אביב נופצה הלילה , יהושע יוסף
דלת הכניסה לבניין מערכת חדשות 12 בתל אביב נופצה הלילה. צילום: יהושע יוסף

בלילה שבין שני לשלישינופצה בשניתדלת מערכת חדשות 12 בפעם השנייה אחרי שלושה שבועות בלבד. עובדי המקום נחרדו לגלות מכתב מצמרר ומטלטל שנמצא בכניסה לבניין.

תיעוד ניפוץ דלת מערכת חדשות 12 // ללא קרדיט

"עד שלא תבקשו סליחה בפרשת שדה תימן, אני לא עוצר", נכתב במכתב בכתב ידו של המנפץ לכאורה. "בפעם הבאה הלבנה תהיה מכוונת לאחד או אחת מהראשים שלכם. גם סליחה ללא כוונת הלב זה בסדר.

"בסוף מישהו ימות"

המכתב ממשיך באיום פנאטי ומטריד: "התייחסו למכתב בכובד ראש ובמלוא הרצינות. חבל כי בסוף מישהו ימות".

המכתב שהושאר בבניין חדשות 12,צילום: .

לפי חדשות 12 וצילום תמונת המכתב שהופצה, ישנן מילים נוספות:
"בוגד מבית מסוכן מאויב מבחוץ
ולהלן: רונן בר הרצי הלוי
אהרון חליוה אבי בלוט ברסלר ובן זוגה
החטיבה היהודית בשב"כ אהוד ואהרון ברק
כל הלשעברים יאיר גולן בג"ץ
יצחק (יבכה) עמית
גבי הלא היא איזבל. הארץ
יפעת ירושלמי טייסי ה-7.10
דין אלוקים יפרע מכולכם".

דוברות המשטרה: "שוטרי תחנת תל אביב דרום פתחו בחקירת נסיבות אירוע גרימת נזק לדלת הכניסה לבניין משרדים בדרום תל אביב. לפני זמן קצר, במהלך סיור שגרתי של ניידות תחנת תל אביב דרום, זוהה כי דלת הכניסה לבניין השוכן ברחוב ההשכלה בדרום ת"א ניזוקה.

"בעקבות כך, שוטרי תחנת תל אביב דרום פתחו בחקירה והחלו באיסוף ממצאים ותחקור האירוע במטרה להתחקות אחר החשודים במעשה".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר