"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי מאבק במחלה חשוכת מרפא: שחקן "אמילי בפריז" הלך לעולמו

פייר דני, שגילם מנכ"ל ענקית אופנה בסדרת הלהיט של נטפליקס, מת בגיל 69 לאחר מאבק במחלת ה-ALS • בצרפת היה פנים מוכרות מאוד בזכות השתתפותו ביותר מ-500 פרקים באופרת הסבון "המחר שייך לנו"

,עודכן
0השמעה
מתוך "אמילי בפריז". צילום: באדיבות נטפליקס

השחקן הצרפתי פייר דני, המוכר מתפקידו בסדרת הלהיט של נטפליקס"אמילי בפריז", הלך לעולמו בגיל 69 לאחר מאבק במחלת ה-ALS, כך מדווחים היום (רביעי) אתרי הבידור מעבר לים.

בנותיו אישרו את דבר מותו בהצהרה רשמית לתקשורת, וציינו כי נפטר ביום שני עקב מקרה פתאומי וחריף של המחלה הניוונית, התוקפת את תאי העצב במוח ובעמוד השדרה ומובילה לאובדן שליטה בשרירים.

פייר דני ב"אמילי בפריז",צילום: יחצ

דני גילם את דמותו של לואי דה לאון, מנכ"ל ענקית האופנה JVMA, בעונות השלישית והרביעית של הסדרה. הוא שיחק את אביו של ניקולס דה לאון (פול פורמן), שניהל מערכת יחסים עם מינדי צ'ן (אשלי פארק), חברתה הטובה של אמילי. בצרפת היה דני פנים מוכרות מאוד בזכות השתתפותו ביותר מ-500 פרקים באופרת הסבון "המחר שייך לנו".

הודעת הפטירה עוררה גל של הספדים מצד עמיתיו. הזמרת והשחקנית סילבי וארטן ציינה כי חלקה איתו רגעים על במת התיאטרון במחזה של איזבל מרגו, ותיארה אותו כשחקן נדיב ואדם רגיש ומצחיק.

השחקנית לוס מושל פרסמה אף היא הספד שבו נזכרה בשבע שנות עבודה וצילומים משותפים, בנסיעות ברכבת ובשיחות הקנטינה, ושיבחה את אומץ לבן של בנותיו בימיו האחרונים.

מותו של דני מגיע כשלושה חודשים בלבד לאחר פטירתו של כוכב "האנטומיה של גריי"אריק דיין, שנפטר מאותה מחלה ב-19 בפברואר 2026 בגיל 53.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר