"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תרימו להן: דנה מודן ורותם סלע כובשות את אירופה

"ככה זה" בכיכובם של דנה מודן ואסי כהן נמכרה להפקה בצרפת, ו"בלאדי מורי" בכיכובן של רותם סלע ונעמי לבוב - לגרמניה • על שני ההסכמים אמונה yes Studios, זרוע ההפצה הבינלאומית של yes

,עודכן
0השמעה
דנה מודן, רותם סלי

הסדרה "ככה זה" מבית yes בכיכובם שלדנה מודןואסי כהן על מערכת היחסים בין שני שכנים - שכבר זכתה לרימייק בריטי - נמכרה להפקה בצרפת. בנוסף, סדרת הלהיט "בלאדי מורי" בכיכובן של רותם סלע ונעמי לבוב על זוג השותפות הרווקות נמכרה להפקה בגרמניה.

"ככה זה",צילום: אוהד רומנו

על הסכמי המכירה אמונה yes Studios, זרוע ההפצה של yes בעולם שמכרה גם את הסדרה "למה מי מת" להפקה בגרמניה.

"בלאדי מורי" זכתה בפרס הקומדיה הטובה ביותר בפסטיבל "סיריז מאניה" וזכתה לשבחים על המשחק, במיוחד של לבוב.

בלאדי מורי,צילום: אוהד רומנו

ב"ככה זה" שחקת מודן בתפקיד הראשי לצד אסי כהן פעם נוספת, שנים רבות לאחר שכיכבו יחד ב"אהבה זה כואב". הסדרה זכתה בפרס הסדרה הקומית הטובה ביותר, פרס התסריט הקומי הטוב ביותר, פרס השחקן הטוב ביותר ופרס הבמאי הטוב ביותר בטקס פרסי האקדמיה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר