אמש (שבת) היה סוער במיוחד בבית "האח הגדול", אז הדיירים הוותיקים קיבלו תשעה חברים חדשים ונפרדו מפאינה, שהודחה בתום המשדר. רגע אחרי שיצאה מהבית, היא לא חסכה במילים קשות על הדיירים ששהו לצידה. בריאיון שעלה בעמוד האינסטגרם של רשת 13, פאינה דיברה על אלירן ותקרית האלבום ואמרה: "איכס פיכס. הוא אגואיסט והוא שחקן גדול". המודחת הטרייה דיברה על התקרית בה לקחה לו את אלבום התמונות.
View this post on Instagram
"פה ג'ורה"
בריאיון נוסף שנעשה רגע אחרי ההדחה, פאינה כינתה את גל "לא פשוטה" וסיפרה שלא התחברה לטל: "זאת בחורה בת 25, פה ג'ורה. היא כל הזמן רוצה להיות ראשונה, מנהלת. אני פחות אוהבת אנשים כאלו". כשנשאלה מה קרה בינה ובין אלירן, היא הסבירה שהם התחילו בתור חברים - עד שזה נגמר.
"אנחנו כבר לא חברים, הוא פחדן. עושה ממני צחוק". ומי המודח הבא לפי פאינה? "נועם. אני מאוד רוצה שזה יהיה הוא. חשבתי שאני אצא בתור המנצחת של העונה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו