"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

למרות ההצלחה: העונה הבאה של הסדרה המדוברת תהיה האחרונה

סדרת האימה השנויה במחלוקת מגיעה לסיומה, התשובה השרירית של נטפליקס "להישרדות", "NCIS" פותחת לשכה בעיר חדשה, והפרויקט החדש של מייגן מרקל • חדשות הטלוויזיה

,עודכן
0השמעה
אין מוצא. צילום: יחצ

נמצא מוצא

דרמת המסתורין והאימה "אין מוצא" (From") חודשה לעונה חמישית ואחרונה – ימים ספורים לפני עליית העונה הרביעית שלה.

הסדרה, שבאופן כללי אפשר להגדיר אותה כגרסה קצת יותר מקריפה (אבל הרבה פחות מוצלחת) של "אבודים", אומנם נחשבת לאחת מההפקות המובילות של רשת הכבלים האמריקנית MGM+, אבל אחרי עונה ראשונה ראויה למדי, הקסם התחיל להתפוגג והעונה האחרונה היתה לטעמנו משעממת ומאכזבת במיוחד.

נראה שלא רק אנחנו חושבים ככה, וההחלטה לסגור את הבסטה (ובשאיפה גם להימלט מהעיירה שורצת היצורים הרצחניים) אחרי העונה החמישית התקבלה בהקדם.

"אין מוצא" משודרת בישראל ב-Yes. העונה הרביעית והלפני-אחרונה שלה תושק ב-27 באפריל

משנה מקום משנה מזל?

היקום הטלוויזיוני של "NCIS" מתרחב בסדרת ספינאוף חדשה. "NCIS: ניו יורק" תעלה לשידור בארה"ב לקראת סוף השנה, ותהיה למעשה ההפקה השמינית (!) שמבוססת על המותג המשטרתי הוותיק.

"NCIS",צילום: יחצ

כוכב הסדרה יהיה לא אחר מאל. אל. קול ג'יי, שישוב לגלם את הסוכן הממשלתי המיוחד סאם האנה מ-"NCIS: לוס אנג'לס" (שבוטלה ב-2023), אך הפעם הוא יחליף את עיר המלאכים בתפוח הגדול.

סקוט קאן (דניאל מ"הוואי חמש-אפס") יצטרף לקאסט בתפקיד מרכזי נוסף, כשותפו של האנה להנהגת צוות הסוכנים. עדכונים בהמשך.

"הישרדות" סטייל נטפליקס

אלן ריצ'סון, כוכבה השרירי של סדרת האקשן "ריצ'ר" של אמזון פריים וידאו, ינחה תוכנית ריאליטי חדשה שלנטפליקס. ריצ'סון יפקח בתוכנית, ששמה טרם פורסם, על קבוצת משפיענים שמנסה לשרוד בשממה, ללא הפינוקים והנוחות של החיים המודרניים וחשוב יותר – בלי העוקבים הנאמנים שלהם. אוי, האימה.

אלן ריצ'סון,צילום: יחצ

אם הקונספט מזכיר לכם את "הישרדות VIP" אז אתם לא לבד, כך שנצטרך להמתין כדי לראות אילו שינויים יביא הפרויקט של נטפליקס לפורמט המוכר. ריצ'סון, אגב, גם ממשיך לככב ב"ריצ'ר", שהעונה הרביעית שלה תעלה באמזון בהמשך השנה.

מתכון מלכותי

מייגן מרקל תשמש כשופטת אורחת בעונה ה-18 של "מאסטר שף אוסטרליה", המצולמת בימים אלה ביבשת החמישית. ערוץ 10 האוסטרלי, המשדר את שעשועון הריאליטי הקולינרי, הכריז אתמול (רביעי) על הצטרפותה של הדוכסית מסאסקס לצוות הטועמים הככבד, לקראת השקת העונה החדשה ב-19 באפריל.

אז נכון ש"מאסטר שף אוסטרליה" לא משודרת בישראל, אבל עדיין מעודד לגלות שגברת מרקל מצאה לעצמה ג'וב טלוויזיוני חדש (וטעים) אחרי שנטפליקס ביטלה זה מכבר את תוכנית הלייפסטייל שלה, "באהבה, מייגן", אחרי שתי עונות שהניבו נתוני צפייה מאכזבים.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎MasterChef Australia‎‏ (@‏‎masterchefau‎‏)‎‏

האמת? אם נסתמך על התגובות הקוטלותבפוסט האינסטגרםשל ערוץ 10 שבישר על הליהוק, נראה שהקהל האוסטרלי לא כל כך מתלהב מהמהלך, שכן הפוסט מלא בתלונות ובקיטורים בסגנון "סיימתי עם מ'אסטר שף'", "אוותר, אבל תודה", "איזו דרך להרוס את המוניטין של התוכנית" ו"ציפיתי לעונה החדשה, אבל אני בחוץ עכשיו" – ואלה עוד המנומסים יותר. אאוץ'.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר