משמרת חמישית
הקומדיה הנשכנית "משמר החיות", שעוקבת אחרי פעילותם הפרוותית של פקחי משרד הוטרינר בסיאטל, חודשה לעונה חמישית. ההכרזה של רשת פוקס התקבלה בתזמון לא בהכרח מקרי, שכן ג'ואל מק'הייל, כוכב הסדרה, משתתף בימים אלה גם בהמשכון האימה שובר הקופות "צעקה 7", שם הוא מגלם את בעלה השוטר של סידני פרסקוט (נב קמפבל).
לפי הערכות בתעשייה, פוקס צפויה להכריז בקרוב על שורה של חידושים נוספים, ביניהם של הסדרות "תעלומה בעיירה קטנה" ו"זיכרון של מתנקש". עדכונים בהמשך.
"משמר החיות" משודרת בישראל ב-yes.
סוגרים ת'מועדון
אפל ביטלה את הדרמה הקומית התקופתית "פאלם רויאל" לאחר שתי עונות. הסדרה התרחשה בשנת 1969 והתמקדה במועדון ה"פאלם רויאל" הסגור והאליטיסטי שבפאלם ביץ', פלורידה, על רקע אירועים מכוננים מהתקופה ההיא כמו נחיתת האדם הראשון על הירח, מלחמת ווייטנאם ופסטיבל וודסטוק. היא הציגה אנסמבל מרשים של כוכבות, ביניהן קריסטן ויג, לורה דרן, אליסון ג'אני וקרול ברנט בת ה-92, ואפילו לריקי מרטין היה בה תפקיד.
למרות שעונתה הראשונה מ-2024 היתה מועמדת ל-11 פרסי אמי (וזכתה בלא מעט פרסי עיצוב, שיער ואיפור שייצגו נאמנה את התקופה), "פאלם רויאל" איבדה מעט מהזוהר שלה בעונה השנייה, שהסתיימה בינואר האחרון. באפל, כאמור, הוחלט לא לחדש את הסדרה לעונה שלישית ולסיים אותה כמו שצריך ללא קליפהנגרים וקווי עלילה פתוחים משמעותיים.
אמא שארפיי
הנה שם שלא שמענו כמה שנים טובות: אשלי טיסדייל, לנצח שארפיי מ"היי סקול מיוזיקל", חוזרת לפריים טיים בתפקיד ראשי בסדרה קומית חדשה. השחקנית היהודייה-אמריקנית בת ה-40 (איך שהזמן עובר!) עתידה לככב בסיטקום "You’re Only Young Twice" ("את צעירה רק פעמיים" בתרגום חופשי), שמופק עבור רשת CBS.
טיסדייל תגלם בסדרה את אמילי, אישה שהתחתנה וילדה עוד כשהיתה בתיכון וכעת, בגיל 35, הצאצא שלה מתחיל ללמוד בקולג' – ובעצם מאפשר לה להתגרש מבעלה ולהתחיל בחיים חדשים כשהיא עדיין צעירה (יחסית) כדי ליהנות מהם.
עוד בתמונה: אלכס, בעלה של אמילי, שגם מתחיל מחדש אבל דמותו טרם לוהקה. דרך אגב, "היי סקול מיוזיקל" המקורי חוגג השנה יום הולדת 20. סתם שתדעו.
בלי ביסים בבקשה
פול וסלי, לנצח סטפן סלבטור מ"יומני הערפד", הצטרף לעונה השלישית של "הבאקניריות" – הדרמה התקופתית מבית אפל שמתרחשת בשנות ה-70 של המאה ה-19 ועוקבת אחר חמש נשים צעירות שמגיעות ללונדון במטרה להשתלב בחברה הגבוהה ולמצוא לעצמן זיווגים הולמים.
וסלי בן ה-43 יגלם בעונה החדשה את פרנק, זר מסתורי ושרמנטי (לא שחשבנו אחרת) שנכנס בסערה לחייהן של אנאבל (קריסטין פרוסט) ופטרישיה (כריסטינה הנדריקס) סיינט ג'ורג' והופך את עולמן. אכן זיווג הולם. צילומי העונה החדשה של "הבאקניריות" מתקיימים בימים אלה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
