ההזנקה השנייה של "המירוץ למיליון" תצא לדרך הערב (שלישי) בקשת 12 ותעניק לצופים הזדמנות להכיר מקרוב זוגות חדשים. זוג כזה הם צמד השחקנים שלומי יפרח ואסף זגה, ששיחקו יחד בסדרה "שוטרים".
בשיחה עם המגיש יהודה לוי, סיפר יפרח על הקושי להשתחרר מהדמות של מאור עזרא, ראש ארגון הפשיעה שהטיל מורא על העיר נהריה בסדרה המדוברת - והקשתה עליו להציג את האדם שהוא.
"לא רק המיליון זה הדבר פה, זה גם להביא את שלומי. כשהתחלנו, הדבר הראשון שאמרת היה 'אה, הנה מאור עזרא'. כולם אומרים וזה בסדר, זה הבייבי הראשון שהוצאתי לעולם. אבל התפקיד ששיחקתי היה ראש משפחת פשע. אני עשיתי הכל בחיים בשביל לא להגיע למקומות האלה, במיוחד במקומות שמהם באתי. עשיתי הכל כדי לא לצאת פושע או עבריין, איך שלא תקרא לזה. איפה שאני הולך אומרים 'הנה עבריין'.טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

