"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כבר מעכשיו: נטפליקס מחדשת את סדרת הלהיט לעונה נוספת

וגם: דרמת המתח החדשה של יוצר "אבודים", העונה הבאה של "טד לאסו" מתכוננת למונדיאל ושני שחקנים מפורסמים מצטרפים ל"הלוטוס הלבן" • חדשות הטלוויזיה

,עודכן
0השמעה
"סנגור במבחן". צילום: יחצ

זה היה זריז

כשבוע לפני עליית העונה הרביעית של "סנגור במבחן" ב-5 בפברואר בנטפליקס, הכריזה ענקית הסטרימינג כי היא מחדשת את סדרת הדרמה המשפטית שלה לעונה חמישית בת עשרה פרקים.

בעוד שהעונה הרביעית תתבסס על הספר "The Law Of Innocence" ("חוק התמימות"), הכרך השישי (מתוך שמונה) בסדרת רבי המכר של מייקל קונלי, העונה החמישית תתבסס על הספר השביעי, "Resurrection Walk" ("צעדת התחייה").

נב קמפבל ב"סנגור במבחן",צילום: יחצ

לפיכך ונכון להיום, שני ספרים בלבד מתוך השמונה טרם עובדו למסך הטלוויזיה או הקולנוע: "The Brass Verdict" ("משפט שדה") – הספר השלישי מ-2008; ו-"The Proving Ground" ("זירת ההוכחה") – הספר השמיני שיצא באוקטובר האחרון.

"סנגור במבחן", מהסדרות המצליחות ביותר של נטפליקס (ע"ע החידוש המהיר) עוסקת בעורך הדין האידיאליסט מיקי הולר (מנואל גרסיה-רולפו), שמנהל את ענייניו מהמושב האחורי של מכונית הלינקולן שלו. עוד מככבת:נב קמפבל("צעקה") כמגי מקפירסון, האקסית של הולר ותובעת פלילית נחושה, אבל אתם כבר אמורים לדעת את זה.

צפוף בלובי

תוסיפו עד שני שחקנים מוכרים לקאסט ההולך ותופח של העונה הרביעית של "הלוטוס הלבן", שתושק ככל הנראה בשנה הבאה. רשת HBO אישרה אתמול (חמישי) כי הלנה בונהם קרטר ("שבעת המחוגים של אגתה כריסטי" החדשה של נטפליקס, "הכתר", "נאום המלך", כמה מסרטי "הארי פוטר" ורבים מסרטיו של טים ברטון) וכריס מסינה ("מינדי", "מבוסס על סיפור אמיתי", "עמוק באדמה", "חפצים חדים") ישתתפו בעונה החדשה, כמו גם השחקנית האלמונית מריסה לונג.

הלנה בונהם קרטר ב"הארי פוטר",

השלושה יחברו בין היתר לסטיב קוגן, אלכסנדר לודוויג ואמנדה מישלקה, שהשתתפותם הוכרזה בשבועות האחרונים. כזכור, העונה הרביעית של סדרת הלהיט תתרחש הפעם בריביירה הצרפתית, אך טרם נחשפו פרטים על העלילה או זהות הדמויות. צפו להכרזות נוספות בקרוב.

כריס מסינה,צילום: יוטיוב

תגובת שרשרת

דיימון לינדלוף, היוצר של "אבודים" ו"הנותרים", מפתח סדרה חדשה ל-HBO כחלק מהסכם בלעדיות שלו עם הרשת. "השרשרת" בת שמונה הפרקים מבוססת על ספר מתח באותו שם של אדריאן מקינטי מ-2019, העוסק באמא שנאלצת לחטוף ילד אחרי שהילדה שלה נחטפה אף היא.

יוצר "אבודים" דיימון לינדלוף,צילום: צילום מסך, יוטיוב

או לפי הסינופסיס הרשמי של הספר בעברית: "אמא רגילה הופכת ממוטרדת למאוימת כשהיא נאלצת להיכנס ל'שרשרת' אכזרית – או שתחטוף ילד אחר, או שלא תראה את בתה שלה לעולם". פחד.

לינדלוף, אגב, גם חתום על סדרת הקומיקס "לנטרנס" מהיקום הקולנועי המחודש של DC,שתגיע ל-HBO מקס לקראת הקיץ.ומה עם המשך ל"אבודים"? בינתיים צרצרים.

עונת אליפות

בתיאום מושלם עם המונדיאל, העונה הרביעית של "טד לאסו" תבקיע את דרכה לאפל TV כבר בקיץ הקרוב, כך פורסם מטעם שירות הסטרימינג של ענקית הטכנולוגיה.

"טד לאסו",צילום: יחצ

קומדיית הכדורגל המשובחת תתמקד הפעם בקבוצת נשים כושלת, כשמר לאסו (ג'ייסון סודייקיס) וצוותו שואפים להחזיר אותה למסלול הנצחונות ואולי לעלות ליגה או שתיים. רוב הדמויות הראשיות חוזרות לעונה החדשה, ביניהן רבקה (האנה וודינגהאם), רוי (ברט גולדשטיין), קילי (ג'ונו טמפל), לזלי (ג'רמי סוויפט) והמאמן בירד (ברנדן האנט). אליהן תצטרף השחקנית טניה ריינולדס (לילי מ"חינוך מיני") שתגלם עוזרת מאמן. הנה לכם גם כמה תמונות טריות כאימון חימום.

"טד לאסו",צילום: יחצ
"טד לאסו",צילום: יחצ
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר