"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עמית סגל על הודעות הנאצה: ״נמתין שיאיימו על העיתונאים הנכונים״
מלחמת הציוצים בין העיתונאים בעקבות פרשת הפצ"רית והאיומים על גיא פלג נמשכת • "אני מבין שכעת זה באופנה לשתף באיומים ברצח על עיתונאים. אז הנה שניים מהבוקר, עם שם ותמונה... אין תלונות ואין זעזוע"
עמית סגל. צילום: אורן בן חקון

עמית סגל על הודעות הנאצה: ״נמתין שיאיימו על העיתונאים הנכונים״

מלחמת הציוצים בין העיתונאים בעקבות פרשת הפצ"רית והאיומים על גיא פלג נמשכת • "אני מבין שכעת זה באופנה לשתף באיומים ברצח על עיתונאים. אז הנה שניים מהבוקר, עם שם ותמונה... אין תלונות ואין זעזוע"

מערכת תרבות היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

השיח האלים בחברה הישראלית לא פוסח על אף מגזר. בשבועות האחרונים עלה הנושא שוב ושוב בהקשר לעיתונאים, אחרי שצפו איומים על חייהם בעקבות דברים שהם אומרים או חשיפות עיתונאיות שהיו מעורבים בהן.

כך, לדוגמה, עם התפוצצות פרשת הפצ״רית, לפרשן המשפט של חדשות 12, גיא פלג, שחשף את הסרטון בפרשת ״שדה תימן״, הוצמדה אבטחה בעקבות איומים על חייו.

אתמול בבוקר (רביעי), גילו אנשי חדשות 13 כתובת גרפיטי מסיתה שרוססה על בניין הערוץ ברמת החייל בתל אביב. בעקבות זאת, עלה שוב הנושא לכותרות והתעורר דיון בנושא באולפני הטלוויזיה.בחדשות 12, התווכחו עמית סגל וירון אברהם, וסגל קרא לבכירי חדשות 13 ״להתחיל לחשוב מה החלק שלהם בעידוד האלימות הזאת ויפסיקו להיזכר בה ברגע שזה מופנה אליהם״.

איומים על חייו של עמית סגל, צילום: צילום מסך

מאז, האירוע כבר הפך לכדור שלג, עם עיתונאים שמגיבים מכאן ומכאן. ובין לבין צצות להן גם תגובות אלימות, ובהן איחולי מוות של ממש כלפי סגל עצמו.

הערב (חמישי), שיתף סגל שתי דוגמאות מהרשת לאיומים כאלה, והוסיף: "אני מבין שכעת זה באופנה לשתף באיומים ברצח על עיתונאים. אז הנה שניים מהבוקר, עם שם ותמונה. אחד מהם בפומבי ואחד מהם אפילו עם טלפון למען הנוחות. ככה, בטפטוף. פעם בשבוע, לפעמים פעמיים, לפעמים כל יום. אין פרץ וצווחה, הכל נורמל. אין תלונות, אין זעזוע. אין מועצת העיתונות, אין ארגון העיתונאים. נמתין שיאיימו על העיתונאים הנכונים״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...