"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סדרת הלהיט מקבלת גרסה אמריקנית - וזה הולך להיות להיט

HBO הזמינה גרסה אמריקנית ספורטיבית ל"10 אחוז", הדרמה הקומית הצרפתית המצליחה • מה יהיה מרכז העלילה במקום כוכבי קולנוע בפריז? כל הפרטים בפנים

, עודכן
0השמעה
"10 אחוז". צילום: יחצ

מגזין Variety דיווח כי רשת HBO הזמינה גרסה אמריקנית לדרמה הקומית הצרפתית "10 אחוז", והפעם תעביר את העלילה מסוכנות שחקני קולנוע בפריז לסוכנות ספורטאים אמריקנית.

הסדרה המקורית, שנקראה "Dix pour cent" בצרפת והושקה באוקטובר 2015 בערוץ France 2, עקבה אחר סוכנים שמרגיעים את האגו של כוכבי קולנוע המגלמים גרסאות מוגזמות של עצמם.

הגרסה החדשה תתמקד בחדרי הלבשה, ועדות גיוס ופגישות חסות, ותעקוב אחר ארבעה סוכנים תחרותיים המנסים לגייס ספורטאים. בתיאור הרשמי ב-HBO נכתב: "ארבעה סוכני ספורט אובססיביים לעבודה מתקשים לאזן בין חייהם האישיים לצרכי לקוחותיהם בענף שבו, יותר ויותר, נראה כי להיות ספורטאי זה רק ההתחלה".

הרשת פנתה לשרה שניידר, היוצרת השותפה של הסיטקום "The Other Two" והכותבת הראשית לשעבר של "Saturday Night Live", כדי שתכתוב ותפיק עונה בת 10 פרקים.

חברת ההפקה Plan B Entertainment, שהוקמה על ידי בראד פיט ונמצאת כיום בבעלות רוב של קבוצת התקשורת הצרפתית Mediawan, חברה ל-SpringHill Studios, החברה בהנהגתם של לברון ג'יימס ומאבריק קרטר. השותפות עם SpringHill מבשרת על שורה של הופעות אורח של ספורטאים, המזכירות את הופעות הסלבריטאים שהגדירו את הסדרה הצרפתית המקורית ואת קומדיית הספורט הקודמת של HBO, "בולרז".

"10 אחוז", צילום: יחצ

סדרת המקור הצרפתית שודרה במשך ארבע עונות והסתיימה בנובמבר 2020. היא זכתה בפרס אמי הבינלאומי ב-2021 לקומדיה הטובה ביותר לאחר שנטפליקס רכשה את זכויות השידור העולמיות ושידרה אותה תחת השם "Call My Agent!".

גרסאות מקומיות כבר נוצרו בטורקיה, הודו, גרמניה, בריטניה, קוריאה, ובקרוב גם בסין. עונה חמישית וסרט עצמאי - שבו, על פי השמועות, יככב ג'ורג' קלוני - עדיין נמצאים בפיתוח.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר