"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בוכה, מקללת ומתעלפת: ככה עוד לא ראיתם את נועה קירל

הכוכבת הצעירה הגיעה לפרמיירה של סדרה דוקומנטרית שליוותה אותה בכמה רגעים מאתגרים בחייה האישיים • היו הרבה רגעים בהם קרסתי ובחרתי להראות ולא להסתיר"

,עודכן
0השמעה
נועה קירל. צילום: אסף הדר, משה בן שמחון

רגע לפני שהיא נישאת לדניאל פרץ, נועה קירל הגיעה הערב עם בני משפחתה לפרמיירה של "אני נועה קירל" שתשודר ב-yes. קירל, לבושה בלבן, הכריזה שהיא לא יכולה לחכות עוד לחתונה: "זה הדבר הכי מטורף שחוויתי - ועוד לא חוויתי את החופה. אני בלחץ, אני מתרגשת ופתאום זה לא דומה לשום דבר שאני מכירה. אני קמה בבוקר ומתחילה לבכות, הרבה רגשות מעורבים".

אסף הדר, משה בן שמחון

קירל נמצאת באור הזרקורים מאז שהייתה בת 14 ובניגוד למה שאתם חושבים - יש עוד הרבה לגלות עליה: "מכירים אותי עשור, אבל לא מכירים אותי ועכשיו זה יקרה. הייתי צעירה מדי והתהליך שעברתי בשנתיים האחרונות הוא עצום. אני מגלה באופי שלי רבדים שלא הכרתי והחלטתי שאני רוצה שיראו את זה".

"היו הרבה רגעים שקרסתי ובחרתי להראות אותם ולא להסתיר. אני לא רוצה לעשות ספוילרים, אבל היה רגע בו התעלפתי לפני שעליתי לבמה של הפסטיגל. פתאום ראיתי את זה מהצד, אני חיוורת על הרצפה ולא מצליחה להרים את עצמי. זה מטורף. יש רגע שאני מקללת, בחיים לא שמעו אותי מקללת. דברים קטנים שאנשים לא רואים באופו יומיומי ואני שמחה שיראו את זה".

נועה קירל ודניאל פרץ. תכף חתן וכלה,צילום: אינסטגרם

כאמור, קירל ופרץ יעמדו מתחת לחופה בעוד עשרה ימים, כאשר הטקס יתקיים במתכונת אינטימית ואירוע גדול יותר יכיל את המעגלים הרחבים יותר של בני הזוג. ההזמנה לאירוע ציינה שאין כניסה לאורחים מתחת לגיל 21, ועוררה תגובות רבות ברשת: "יש אירוע קטן וגדול, כשהגדול הוא מסיבה. היינו צריכים לצמצם ל-1,000 איש ובסוף זו מסיבה עם אלכוהול. פחות מתאים שיהיו בו ילדים בני 18. אני מקווה שלא שכחתי אף אחד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר