אין לה לילה
אחת מהדמויות הראשיות של "סוכן הלילה" ככל הנראה השלימה את המשימה האחרונה שלה, ולא תשוב לעונה השלישית של להיט האקשן מבית נטפליקס.
בסוף השבוע דווח כי לואיסני ביוקנן, שגילמה את יזמית אבטחת הסייבר רוז לרקין בשתי העונות הראשונות של הסדרה והיתה חלק אינטגרלי מהעלילה, לא תחזור לעונה הבאה, שצפויה לעלות בשירות הסטרימינג בחודשים הקרובים.
ביוקנן עצמה אישרה את הדברים, אך הבהירה כי למרות ששמה כבר לא יופיע בקרדיטים הראשיים של "סוכן הלילה", אין לשלול הופעת אורח שלה בעתיד. כי תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר וזה.
עונת הציד מתחדשת
דרמת המסתורין הסקסית "נשות הציד" חודשה לעונה שנייה פחות מחודשיים לאחר השקתה בסוף יולי, אבל יש טוויסט גדול בעלילה - לא רק בסדרה עצמה אלא גם בעולם האמיתי.
אף שהסדרה בכיכובן של מלין אקרמן ובריטני סונואו משודרת בישראל ב-HOT וב-yes ובמדינות אחרות ברשתות כבלים וסטרימינג שונות, בארה"ב היא זמינה בנטפליקס בלבד, שם הפכה ללהיט גדול.
כעת, לפי דיווחים מעבר לים, נטפליקס חתמה על הסכם בלעדיות עם אולפני ליונסגייט המפיקים את הסדרה, ולאחר משא ומתן אינטנסיבי הוחלט כי העונה השנייה בת שמונת הפרקים תשודר בלעדית בנטפליקס בכל העולם, ולא רק בצפון אמריקה.
במילים אחרות, אם תרצו לצפות בהמשך מעללי המועדון החברתי המפוקפק המכונה "נשות הציד", שבו חברותיו דוגלות בחיי נהנתות פרועים ונותנות דרור ליצרים הכי אפלים שלהן, תיאלצו להחליף ערוץ.
ממשיכים להתמסד
אפל TV חידשה את "המוסד" לעונה רביעית. הסדרה, שמבוססת על ספריו של אייזק אסימוב, נחשבת - ובצדק - לאחת מהפקות המד"ב האינטליגנטיות והאיכותיות ביותר בטלוויזיה כיום, וביססה את עצמה כאחת מהתוכניות הנצפות ביותר של אפל.
החידוש אומנם לא תפס אף אחד בהפתעה שכן הוא היה צפוי, אבל אין ספק שההכרזה הרשמית, שהתקבלה ממש לפני הפינאלה של העונה השלישית ביום שישי האחרון, הרגיעה את מיליוני המעריצים שהרגישו עד אז קצת תלויים באוויר... או מרחפים בחלל, ליתר דיוק.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו