חמש עונות ועדיין לא ברור: מה הסיפור של סלינה גומז?

העונה החמישית של הסדרה "רק רוצחים בבניין" עלתה בדיסני+ ודמותה של גומז סוחבת את העלילה על גבה הצנום • האם היא השחקנית המוכשרת בתבל או שמדובר בטעם נרכש?

רק רוצחים בבניין. צילום: Disney/Patrick Harbron

אני לא מצליח להחליט אם אני אוהב או שונא את סלינה גומז. ואולי בכלל לא צריכה להיות לי דעה עליה. למה מי היא? למה אני מוכרח לאהוב או לשנוא בני אדם? למה כל הזמן צריך לבחור אם אנחנו בעד או נגד? מצד שני, במקרה של גומז זה אחרת. איכשהו לכולם יש דעה עליה. ומה דעתי? היא מייצרת אצלי תחושות מנוגדות. בא לי לחבק אותה ולתת לה כאפה. אני יכול להתהפנט מהפרצוף שלה, אבל להצטמרר מהקול שלה. לא יודע מה לומר.

הכי חשובה בסדרה, צילום: יח"צ

הבעיה עם סלינה היא שאף פעם לא היה קונצנזוס סביב היחס הציבורי אליה. היא בסביבה בערך 25 שנה. התחילה כילדת פלא, גדלה ככוכבת דיסני, היתה האקסית המיתולוגית של ג'סטין ביבר. היא גדלה לנו מול הפרצוף ולא ממש עניינה אותנו. בתור סופרסטארית היא כאילו אדישה למעמדה, אך בעצם מושכת אליה תשומת לב בלי סוף. היא משדרת אומץ ותמימות כשהיא חושפת ברשתות בעיות אישיות, נפשיות ורפואיות. היא האישה הכי נעקבת באינסטגרם (418 מיליון; השלישית בעולם אחרי רונאלדו ומסי) ומותג הביוטי שלה הפך אותה למיליארדרית.

בקיצור, זו התקופה של סלינה. אתמול עלתה בדיסני+ העונה החמישית של "רק רוצחים בבניין" - הקומדיה שבה היא חוקרת מקרי רצח בבניין יחד עם שני שכניה המזדקנים (סטיב מרטין ומרטין שורט). לדעתי, גומז היא השחקנית החשובה ביותר בקאסט - היא מחברת בין הדורות, דוחפת את העלילה קדימה ומשרה נועם ורוך על עלילות רצח וגופות. מצד שני, המונוטוניות של המשחק או הצורה שבה היא לוחשת דיאלוגים יכולה להיות צורמת לאוזן. אין לה כישרון משחק מעל הממוצע, אין לה סצנות שיפילו לנו את הלסת, אבל קשה שלא להתהפנט ממנה.

ההצלחה של "רק רוצחים" סוף־סוף סיפקה לגומז את ההכרה כשחקנית לגיטימית, מוערכת ומועמדת לפרסים. העונה החדשה ממשיכה באותה הרוטינה - עוד חקירת רצח מוזר, קישורים למאפיה ולסנדק, וסלינה גומז אחת שסוחבת את הסדרה על הגב הצנום שלה.

סלינה גומז במסיבת הרווקות שלה. נורא רזתה, לא?, צילום: עמוד האינסטגרם של סלינה גומז (צילום עצמי)

בסוף החודש היא תתחתן עם המוזיקאי בני בלנקו. שמתם לב שהיא נורא רזתה פתאום? מוכרחה להיות לי דעה בקשר לזה. אבל אין לי מושג מהי. אנשים אוהבים לדבר על סלינה גומז. על המשקל שלה, על הזוגיות שלה, על המחלות שלה, על התמונות ממסיבת הרווקות, אבל מה עם הכישרון שלה? האם היא הכי מוכשרת בעולם או שיכולות המשחק שלה הן טעם נרכש? תכלס, אין לי מושג. זה הקטע עם סלינה, היא פשוט שם. אמיתית, אותנטית, שקופה, ושכל אחד יחליט בעצמו מה דעתו עליה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר