אלן דג'נרס חשפה שהחליטה לעבור לגור בבריטניה לצמיתות בעקבות עלייתו המוחדשת של דונלד טראמפ לנשיאות ארצות הברית. בראיון ראשון מאז שעזבה את אמריקה בשנה שעברה, המנחה הוותיקה גילתה שהחליטה להשתקע בבריטניה עם אשתה, פורשה דה רוסי, ביום שלמחרת ניצחונו של טראמפ בבחירות נובמבר 2024.
"הגענו לכאן יום לפני הבחירות והתעוררנו להודעות מחברים עם אמוג'י של בכי, ואמרתי 'הוא נכנס'", סיפרה דג'נרס בשיחה עם המנחה הבריטי ריקרד בייקון, לפי דיווח ה-BBC. "ואמרנו 'אנחנו נשארות כאן'".
דג'נרס שיבחה את ביתה החדש וטענה שהחיים "פשוט יותר טובים" בבריטניה בהשוואה לארצות הברית. "זה יפהפה לחלוטין", אמרה. "אנחנו פשוט לא רגילות לראות יופי כזה. הכפרים והעיירות והאדריכלות - כל מה שרואים הוא מקסים וזה פשוט אורח חיים פשוט יותר".
דג'נרס התייחסה גם לניסיונות בארצות הברית לבטל את פסק דין בית המשפט העליון שמאפשר נישואים חד-מיניים, והוסיפה שהיא שוקלת להתחתן שוב בבריטניה. "הכנסייה הבפטיסטית באמריקה מנסה לבטל נישואים הומוסקסואליים", אמרה. "הם מנסים למעשה לעצור את זה מלהתקיים בעתיד ואולי לבטל את זה לגמרי. פורשה ואני כבר בוחנות את זה, ואם הם יעשו את זה, אנחנו נתחתן כאן".
בשיחה עם בייקון, דג'נרס התייחסה להאשמות המתוקשרות בתרבות עבודה רעילה בתוכנית הטוק שואו שלה בארצות הברית מצד עובדים לשעבר ולכך שתויגה כ"מרושעת" בחלק מאמצעי התקשורת. "זה פשוט, אני אדם ישיר ואני מאוד בוטה, ואני מנחשת שלפעמים זה אומר ש... אני מרושעת?", חצי אמרה חצי תהתה.
"אני לא חושבת שאני יכולה להגיד משהו שאי פעם יפטור אותי מהתדמית הזו או יפריך אותה, וזה פוגע בי", הוסיפה. "אני שונאת את זה. אני שונאת שאנשים חושבים שאני כזאת כי אני יודעת מי אני ואני יודעת שאני אדם אמפתי וחמלן".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו