דרמת ההתבגרות משנות ה-90 חוזרת: חדשות הטלוויזיה

ספינאוף חדש לסדרת האקשן המשטרתית המצליחה, ההחלטה לא להמשיך לעונה שנייה של הפרויקט השאפתני, וריבוט לדרמת ההתבגרות • חדשות הטלוויזיה

"הרקיע השביעי". צילום: יחצ

חוזר מפרישה

"S.W.A.T.", צילום: יחצ

אולפני סוני נתנו אור יותר להפקת ספינאוף ל-"S.W.A.T." – סדרת האקשן המשטרתית בכיכובו של שמאר מור, שהגיעה השבוע לסיומה בארה"ב אחרי שמונה עונות.

מור ישוב לגלם ב"S.W.A.T. Exiles" את איש הכוחות המיוחדים דניאל "הונדו", והפעם הוא יפקד על קבוצה של מגויסים חדשים, צעירים ובלתי צפויים בצוות הימ"מ הנועז שלו, לאחר שמשימה גורלית השתבשה והבחור הוזעק מפרישה כדי להציל את המצב – ועל הדרך לגדל את דור לוחמי הימ"מ הבא. נכון לעכשיו הוזמנו עשרה פרקים של הסדרה החדשה, וצילומיה ייצאו לדרך בקיץ. 

הפינג פונג של הפינגווין

"הפינגווין", צילום: יחצ

חדשות רעות: אל תצפו לעונה שנייה של "הפינגווין". אף שהספינאוף הקומיקסי זוכה הפרסים בכיכובו של קולין פארל, שמתרחש כמובן ביקום הקולנועי של הסרט "באטמן" (2022), נחשב עוד מראש למיני סדרה, ההצלחה האדירה גרמה למפיקים לחשוב פעמיים ולשקול היתכנות של עונה נוספת.

מוקדם יותר השבוע דווח כי HBO ירדה מהעניין והתוכניות לעונה שנייה נגנזו סופית, לאחר שהרשת בחרה להגדיר את "הפינגווין" כמיני סדרה לקראת טקס האמי הקרוב, ובשל כך היא תיכלל בקטגוריית המועמדים לפרסי המיני-סדרות ולא לסדרות הדרמה המתמשכות.

המהלך הזה מעיד על כך ש-HBO קיבלה, כאמור, החלטה לא להמשיך עם "הפינגווין" לעונה שנייה, ולפיכך הפעם הבאה שככל הנראה נפגוש את קולין פארל כנבל העל הגוצי תהיה בסרט ההמשך ל"באטמן", שצפוי לעלות לאקרנים ב-2027. 

אופק חדש

"הרקיע השביעי", צילום: יחצ

דרמת ההתבגרות המשפחתית המצליחה "הרקיע השביעי" מקבלת ריבוט. ג'סיקה ביל, שכיכבה בהפקה המקורית שבעצם התניעה את הקריירה שלה, מפיקה את הפרויקט החדש – אך לא צפויה להשתתף בו שכן הסדרה, שנמצאת בשלבי פיתוח מוקדמים, תתמקד במשפחה חדשה ועל פניו לא יהיה לה קשר לקאסט הקודם (אם כי הכל עדיין יכול להשתנות).

"הרקיע השביעי", מבית היוצר של ארון ספלינג, שודרה במשך 11 עונות ו-243 פרקים בין 1996 ל-2007, ועסקה בכומר אריק קמדן ובאשתו אנני כשהם מגדלים (לא כל כך) בנחת שבעה ילדים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר