סינתיה ניקסון, הידועה מתפקידה בסדרה "סקס והעיר הגדולה", ממשיכה להביע עמדות פרו-פלסטיניות באופן פומבי. בסרטון הקידום החדש של "פשוט ככה", סדרת ההמשך של הסדרה המצליחה, הופיעה ניקסון כשהיא לובשת חולצה בדוגמה המזכירה את דגל הרשות הפלשתינית.
הסרטון, שהופץ בערוצים הרשמיים של HBO ושל הסדרה, הוא רק המשך למעורבותה הפוליטית של ניקסון מאז תחילת המלחמה בעזה. השחקנית האמריקנית נחשבת לאחת מהקולות הבולטים בהוליווד התומכים במאבק נגד ישראל.
פעילותה של ניקסון כללה חתימה על עצומות הקוראות להפסקת אש, השתתפות בהפגנות תמיכה בפלסטינים, פרסום תכנים תומכים ברשתות החברתיות, ואף שביתת רעב במחאה על הלחימה בעזה, לפי דבריה.
צעדיה הפומביים של ניקסון מצטרפים לשורת מקרים בהם כוכבי הוליווד משתמשים בבמה הציבורית שלהם כדי להביע עמדות פוליטיות בנוגע לסכסוך במזרח התיכון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
