היום שאחרי "1923": מה מחכה לנו ביקום של "ילוסטון"?

סדרת הפריקוול הסתיימה אתמול בארה"ב - וכבר קיבלנו רמזים על סדרת הבת חדשה, שתתרחש בתקופת מלחמת העולם השנייה • מי צפויים להשתתף בה, ואילו דמויות מוכרות ישובו אליה?

"1923". צילום: יחצ

אזהרה: הידיעה הבאה מכילה ספוילרים משמעותיים במיוחד לסיום העונה השנייה והאחרונה של "1923" – הספינאוף / פריקוול של "ילוסטון", שעולה השבוע לשידור בישראל. אם אתם עדיין לא מוכנים לגלות פרטים על אחד מהפרויקטים הבאים ביקום הטלוויזיוני המצליח של היוצר טיילור שרידן, שעל פניו קשור באופן ישיר לסיומה של "1923", נא להימנע מקריאה.

אתמול (ראשון), אחרי שתי עונות ו-15 פרקים, הגיעה לסיומה בארה"ב "1923" – סדרת הפריקוול / ספינאוף המעולה של "ילוסטון". דרמת המערבון התקופתית בכיכובם של הלן מירן והריסון פורד סחפה אחריה לא רק מעריצים נאמנים של סדרת האם, אלא גם צופים חדשים שהתוודעו לראשונה ליקום הטלוויוני של היוצר טיילור שרידן. הפרק האחרון הביא איתו לא מעט דרמה, טרגדיות ומוות של דמויות אהובות, אבל גם הצצה אופטימית ומסקרנת לעתיד.

"1923", צילום: יחצ

אזהרת ספוילרים מהפסקה הבאה

בפרק האחרון של "1923" נחשף כי ספנסר דאטון (ברנדון סקלנאר) איבד את אשתו אלכסנדרה (ג'וליה שלאפפר), אך לא לפני שהיא יולדת בן – ג'ון דאטון השני (שלימים יהפוך לאביו של ג'ון דאטון השלישי, אותו גילם כמובן קווין קוסטנר ב"ילוסטון" המקורית). כמו כן, בסצנת סיום סוחטת דמעות, נראה כי ספנסר עדיין חי בשנת 1969.

זה מה שמביא אותנו לעדכון לגבי "1944", סדרת ההמשך של "1923" שנמצאת בשלבי פיתוח ותתרחש, כמשתמע משמה, בתקופת מלחמת העולם השנייה. לפי ההגיון הפשוט, ג'ון דאטון השני יהיה בשנת 1944 בן 21 – מה שהופך אותו למועמד כמעט וודאי להיות גיבור הסדרה החדשה, אולי כחייל בצבא ארה"ב?

מעבר לכך, מכיוון שאנחנו יודעים שספנסר ממשיך לחיות עוד כמה עשרות שנים ומגיע לשיבה טובה, האם נראה אותו חוזר בסדרה "1944"? אם תשאלו את סקלנאר, זו בהחלט אפשרות ריאלית.

שרד. ספנסר דאטון, צילום: יחצ

"תראו, אני יודע שהם מתכננים לעשות את '1944', ואולי נראה בה את ספנסר", אמר השחקן המבוקש בן ה-34 בראיון חדש לאתר התרבות האמריקני וראייטי, על רקע סיומה של "1923". "זה משהו שבהחלט אהיה מעוניין לעשות", לדבריו. במילים אחרות: צפו לקאמבק כמעט ודאי של הבחור.

תזכורת: בנוסף ל"1944", היקום של "ילוסטון" צפוי להתרחב בקרוב עם לפחות סדרה חדשה נוספת – "מדיסון" ("The Madison") בכיכובה של מישל פייפר, שצילומיה הסתיימו לאחרונה, אולם מועד השקתה טרם פורסם. בנוסף מדברים על סדרת המשך נוספת שתתמקד בדמויותיהם של שניים מכוכבי הסדרה המקורית, בת' דאטון (קלי ריילי) וריפ ווילר (קול האוזר), אולם טרם התקבלו לגביה פרטים קונקרטיים. אל חשש, יהיה מספיק "ילוסטון" לכולם.

"1923" משודרת בישראל בסלקום TV וב-Free TV. העונה שנייה של הסדרה תעלה בהן מחר, 8 באפריל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר