השרה מירי רגב: "אחרי דבר כזה, אי אפשר להביא את אייל גולן". צילום: אורן בן חקון

אייל גולן יופיע בטקס המשואות? מירי רגב עושה סוף לשמועות

שרת התחבורה שאחראית על הטקס התראיינה ל"פגישה" עם רוני קובן, שם עלתה סוגייתו של גולן ושאלת הופעתו לאור הטענות האחרונות שקמו נגדו על ידי טאיסיה זמולוצקי ונ' • "כואבת את כאבן. אני רוצה שיהיה אדם שרוב הציבור נמצא בקונצנזוס מולו, בטקס המשואות הנוכחי, אחרי דבר כזה, אי אפשר להביא את אייל גולן"

שרת התחבורה מירי רגב, שמכהנת כשרה שאחראית על טקס יום העצמאות התייחסה בריאיון לרוני קובן בתוכנית "פגישה" לטענות נגד הזמר אייל גולן, שנחשפו בריאיון של טאיסיה זמולוצקי ונ' בכאן 11. היא הסבירה: "כואבת את כאבן. אני רוצה שיהיה אדם שרוב הציבור נמצא בקונצנזוס מולו, בטקס המשואות הנוכחי, אחרי דבר כזה, אי אפשר להביא את אייל גולן". עם זאת, השרה לא פסלה את היתכנות הופעתו של גולן בטקסי משואות עתידיים. 

עוד הוסיפה: "אני לא בית המשפט ואני לא המשטרה. מגיעה לכל אדם זכות החפות, והקהל יחליט אם הוא בא לצפות באייל גולן או לא. לגבי המשואות זאת סוגיה מאוד מורכבת. משום שאני בטקס הזה רוצה להביא את הקונצנזוס". 

הריאיון המלא ישודר ביום שבת בתוכנית "פגישה עם רוני קובן" בשעה 21:30, כאן 11

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...