"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
עובר מסך

סטודיו לעיסוק עצמי: הסדרה החדשה של סת' רוגן היא הקומדיה שחיכינו לה

בשונה מעוד סדרה של אנשים שמתעסקים בעצמם ובעבודתם "הסטודיו" מביאה משהו אחר • היא ממתק נהדר, קצבי, שנון, מצחיק ומתוחכם על מאחורי הקלעים של תעשיית הקולנוע ההוליוודית שעושה בעיקר גוד טיים

,עודכן
0השמעה
סת' רוגן ובריאן קרנסטון ב"הסטודיו". הקומדיה שחיכינו לה. צילום: +Apple TV

כשאדם מדבר יותר מדי על עצמו, יש שיטענו כי מדובר בדגל אדום. הוא נרקיסיסט, הוא בתעופה עצמית, הוא מרוכז בעצמו, הוא לא רואה אחרים. בקיצור, לא טוב. הטלוויזיה שלנו מאוד אוהבת לדבר על עצמה בלי סוף. הם קוראים לזה "זווית אישית", ודרכה מרגישים צורך לספר לנו על חייהם, עבודתם וצרותיהם. הם מראיינים את עצמם, הם מרימים זה לזה, הם עוקצים את המתחרים, הם מחייכים אלינו מהמסך וחושבים שזה מעניין את כולנו.

הייתי יכול לכתוב עכשיו טור שלם על הקושי שהיה לי לכתוב את הטקסט הזה. קשיים טכניים של עבודה בכלי תקשורת סטנדרטי. אבל אז הייתי עושה בדיוק מה שכולם עושים. אגב, זה בעצם מה שעשה סת' רוגן עם הסדרה החדשה שלו, "The Studio" ("האולפן"), שהיא עוד סדרה של אנשים שמתעסקים בעצמם ובעבודתם. סדרה שמראה לנו איך יוצרים סרטים בהוליווד.

התווית הסת' רוגנית מורגשת בכל סצנה וסצנה.,צילום: +Apple TV

אבל "הסטודיו" שונה. היא הקומדיה שחיכינו לה. רוגן ליכד סביבו חבורה נדירה של אושיות, ויחד הם יצרו סדרה שנכנסת בתעשיית הבידור, אבל בעיקר עושה גוד טיים. "הסטודיו" מתקדמת במהירות, היא מפוצצת רפרנסים תרבותיים, מחוות סמויות ועשרות כוכבים שלרוב מגלמים את עצמם - ממרטין סקורסזה, שרליז ת'רון וסטיב בושמי ועד זאק אפרון, זואי קרביץ ואדם סקוט.

רוגן מגלם את מאט רמיק, המנהל החדש של אולפני קונטיננטל הפיקטיביים, שרק נכנס לתפקיד וכבר נאלץ לתמרן בין דרישותיו המסחריות של הבוס הגדול (בריאן קרנסטון) לבין החזון האישי שלו ולהוסיף שיקולים נוספים העולים לאורך הפרקים.

מרטין סקורסזה ב"הסטודיו",

אתמול שחררה +Apple TV את שני פרקי הבכורה, ותשמעו: מדובר באחלה סדרה. ממתק נהדר, קצבי, שנון, מצחיק ומתוחכם על מאחורי הקלעים של תעשיית הקולנוע. חוויה לאוהבי סרטים, סלבריטאים מהוליווד והומור מתחת לחגורה. והתווית הסת' רוגנית מורגשת בכל סצנה וסצנה.

הדמות שמגלם רוגן - כאמור, מנהל האולפן - מסבירה בפרק הבכורה שהשאיפה שלה היא לייצר סרטים איכותיים, שהם גם מסחריים ושוברי קופות. כאלה שמבקרים פלצנים יתמוגגו מהם, אבל גם רוכשי הכרטיסים. "ברבי" זו הדוגמה שמוזכרת בסדרה. יש מצב ש"הסטודיו" הצליחה להיות "ברבי" - קומדיה על רמה, אבל כזו שהיא גם מטופשת ומיינסטרימית. האיזון הקדוש והמנצח.

הסטודיו | +Apple TV

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר