"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יהודה לוי על תפקידו כראש השב"כ: "המציאות והדמיון מתחברים ביניהם"
השחקן, שבימים אלה מככב בסדרה המדוברת "הראש" של קשת 12, דיבר עם "ישראל היום" על תפיסתו את סדר הגודל שלה, במיוחד בימי מלחמה והאקלים הפוליטי העכשווי • צפו

Loading...

יהודה לוי מקשקש שמואל בוכריס באירוע הפופ-אפ החדש של דנה פרידר. צילום: שמואל בוכריס

יהודה לוי על תפקידו כראש השב"כ: "המציאות והדמיון מתחברים ביניהם"

השחקן, שבימים אלה מככב בסדרה המדוברת "הראש" של קשת 12, דיבר עם "ישראל היום" על תפיסתו את סדר הגודל שלה, במיוחד בימי מלחמה והאקלים הפוליטי העכשווי • צפו

דור גבאי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

המותג החדש של השחקנית דנה פרידר, FREEDÉR, יצא מגבולות האונליין והגיע לפופ-אפ בקניון עזריאלי איילון ברמת גן. לכבוד המאורע המרגש התייצבה פרידר מול המצלמה, לצד בן זוגה בשנתיים האחרונות, יהודה לוי, שבימים אלה מככב בסדרה המדוברת"הראש"של קשת 12 שמשודרת מדי יום ראשון.

יהודה לוי ב"הראש", צילום: קשת 12

במרכז עלילת הסדרה נמצא איתמר מולכו, ראש השב"כ, בחודש אחד מטלטל בחייו המקצועיים והאישיים. במהלך התוכנית מתגלה ההדלפה החמורה ביותר בתולדות הארגון, שמובילה לחשדות בקרב כל הסובבים והקרובים אליו.

לוי דיבר עם "ישראל היום" על הסדרה ועל תפיסתו את סדר הגודל שלה, במיוחד בימי מלחמה. "אני אף פעם לא יכול להיות מוכן לזה עד הסוף", אמר בין היתר. "אני לא יודע אם באמת הדברים יצליחו או לא".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...