"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
עובר מסך

הדוקו של ערוץ 14: משימות חסרות משמעות ברחבי איראן

בהשראת המרגלים האיראנים, דרור בלאזאדה יצא למשימת ריגול והטרלה משלו • לא כל אחד הוא ג'יימס בונד, אבל כולם יכולים לשחק במשחקי ריגול

,עודכן
0השמעה
"ג'אסוס: המרגל מטהרן". צילום: ערוץ 14

מי לא רוצה להיות ג׳יימס בונד? לשתות מרטיני מנוער, לא מעורבב, להחליף זהויות, להסתנן למעמקי האויב ולהמס את לב הנשים. אבל המרגלים של היום הם לא המרגלים של 007. היום כל סוכן ביטוח מפתח תקווה נחשף בתור מרגל איראני מהזן הפשוט ביותר. מרגל שמבצע משימות הטרלה כגון ריסוס גרפיטי, קריעת פוסטרים וצילום בניינים וחומות.

"ג'אסוס: המרגל מטהרן",צילום: ערוץ 14

בהשראת המרגלים האיראנים יצא אישערוץ 14, דרור בלאזאדה, למשימת ריגול והטרלה משלו. הוא התחבר עם אדם איראני, שהתנדב לצלם עבור הערוץ סרטונים רועדים של בניינים וכבישים בטהרן או חומות של בסיסי משמרות המהפכה, ולהקליט שיחת חולין עם חייל. "יכולים לירות בו בראש, יכולים לתלות אותו בכיכר העיר", הדגיש בלאזאדה בפני הצופים ושלח את המרגל לעוד משימות חסרות משמעות ברחבי הרפובליקה האסלאמית.

"ג'אסוס: המרגל מטהרן",צילום: ערוץ 14

"מ' ממש מתלהב מהמשימה. בכל זאת, לא בכל יום מבקשים ממך לבצע פעולה של סוכן מוסד", הסביר הקריין בסרט הדוקו "ג'אסוס: המרגל מטהרן", ששודר אמש. לא כל אחד הוא ג'יימס בונד, אבל כולם יכולים לשחק במשחקי ריגול.

ג'אסוס: המרגל מטהרן | עכשיו 14, 22:30

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר