"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
התגעגעתם? נטפליקס מחזירה לחיינו את אחת הסדרות האהובות בכל הזמנים
ענקית הסטרימינג חשפה כי בכוונתה להפיק גרסה חדשה ל"בית קטן בערבה" • דרמת המערבון המשפחתית האמריקנית, שמבוססת על סדרת ספרים מצליחה, שודרה במקור בין 1974 ל-1983 וחזרה לאחרונה לתודעה בזכות צפיות בינג' מרובות
"בית קטן בערבה". צילום: יחצ

התגעגעתם? נטפליקס מחזירה לחיינו את אחת הסדרות האהובות בכל הזמנים

ענקית הסטרימינג חשפה כי בכוונתה להפיק גרסה חדשה ל"בית קטן בערבה" • דרמת המערבון המשפחתית האמריקנית, שמבוססת על סדרת ספרים מצליחה, שודרה במקור בין 1974 ל-1983 וחזרה לאחרונה לתודעה בזכות צפיות בינג' מרובות

דורון פרידמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מוכנים לחזור לילדות?נטפליקסחשפה אמש (רביעי) כי בכוונתה להפיק גרסה חדשה לאחת מסדרות הטלוויזיה האהובות בכל הזמנים: "בית קטן בערבה" ("Little House on the Prarie").

דרמת המערבון המשפחתית האמריקנית, המבוססת על סדרת ספרים מצליחה, שודרה במשך תשע עונות בין השנים 1974 ל-1983, כאשר לפחות דור שלם של צופים גדל על הרפתקאות משפחת אינגלס במערב התיכון הבתולי של ארה"ב בסוף המאה ה-19 (מודים, לא פעם דמיינו את עצמנו רצים בשדות על רקענעימת הפתיחה האייקונית).

הסדרה החדשה תהיה למעשה ריבוט (ולא ריבייבל, המשכון או פריקוול), עם צוות שחקנים חדש לגמרי שיגלמו את בני המשפחה שמחליטים לעזוב את ויסקונסין ולהשתקע בקנזס הכפרית. מאחורי ההפקה עומדת אשת הטלוויזיה רבקה שוננשיין (מפיקת"הבנים"ויומני הערפד").

"התאהבתי בספרים האלה כשהייתי בת חמש. הם העניקו לי השראה להפוך ליוצרת בעצמי, ואני נרגשת לעבד את הסיפורים האלה לקהל גלובלי חדש עם נטפליקס", אמרה שוננשיין בהכרזה הרשמית. עם זאת, זהות השחקנים שיגלמו את משפחת אינגלס החדשה טרם נחשפה, וההערכות הן שלא נזכה לצפות ב"בית קטן בערבה" המחודשת לפני 2027.

"בית קטן בערבה", צילום: יחצ

הסדרה המקורית, בכיכובו של מייקל לנדון, מליסה גילברט ואחרים, נהנית לאחרונה מפריחה מחודשת בשירות הסטרימינג האמריקני Peacock (שאינו זמין בישראל), וצברה בו למעלה מ-13 מיליארד דקות צפייה – נתון מדהים למדי. שמועות על גרסה חדשה מתרוצצות בהוליווד מזה מספר שנים, אבל עכשיו נראה שזה באמת קורה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...