"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כולנו מחכים כבר שלוש שנים: בן סטילר חושף את עתידה של הסדרה המצליחה "ניתוק"

הקולנוען האמריקני-יהודי, אחד המפיקים והבמאי הראשי של הסדרה הייחודית, אישר לאחרונה בראיון לאתר "קוליידר" (Collider) כי הוא והקולגות שלו כבר מתכננים את העונה-אחרי-הבאה • כידוע, העונה השנייה תעלה בחודש ינואר

,עודכן
0השמעה
"ניתוק". צילום: יחצ

העונה השנייה של"ניתוק"תושק באפל TV פלוס ב-17 בינואר - כמעט שלוש שנים אחרי עליית עונת הבכורה שלה - ותדרוש מאיתנו להכין לא מעט שיעורי בית כדי להיזכר מה בכלל קרה בדרמת המדע בדיונית הייחודית הזו, בכיכובם של אדם סקוט, פטרישה ארקט, ג'ון טורטורו ואחרים, כדי להתכונן לפרקים החדשים. אבל לפני שנדבר על העונה השנייה של "ניתוק", בואו נתייחס, ברשותכם, לעונה השלישית שלה. כן, קראתם נכון - עונה שלישית.

בן סטילר, אחד המפיקים והבמאי הראשי של "ניתוק", אישר לאחרונה בראיון לאתר "קוליידר" (Collider) כי הוא והקולגות שלו כבר מתכננים את העונה-אחרי-הבאה, ואף שמן הסתם הוא עדיין לא יכל לספק פרטים על מה שיקרה בה (שכן טרם צפינו בעונה השנייה, כן?) - הוא בכל זאת מצא מקום לקצת טיזינג לא מחייב - והבהיר שלא משנה מה, הוא לא ימשוך את הסדרה מעבר למה שצריך. "אתה חייב להיות אחראי כלפי הצופים שלך ולהראות להם שיש לך כיוון (לאן להוביל את הסדרה)", הוא אמר.

"ניתוק",צילום: יח"צ

"זה תמיד היה חלק מזה - להבין לאן העלילה הולכת. אפל תומכים בנו מאוד וקשובים לצורכי העלילה. הם לא אומרים 'בסדר, זו סדרה שצריכה להמשיך כל עוד היא מצליחה'. היא צריכה להמשיך כל עוד יש לנו מה לספר, ואנחנו מתחילים לעבוד כרגע על העונה השלישית", הבהיר הקולנוען האמריקני-יהודי בן ה-58.

בן סטילר בסרט החדש שלו,צילום: יחצ

דרך אגב, בקרוב ולאחר כמה שנות הפסקה, ישוב סטילר לככב מול המצלמות בתפקיד ראשי בקומדיה הדרמטית"Nutcrackers", שצפויה לעלות לדיסני פלוס ב-29 בנובמבר. הוא יגלם בסרט החדש איש נדל"ן וורקוהוליק שנאלץ לעבור לעיירה כפרית נידחת (ונטולת קליטה סלולרית, שלא נדע מצרות) כדי להשגיח על ארבעת אחייניו שהתייתמו לאחרונה, עד שתימצא להם משפחה אומנת - ומגלה, כמה לא מפתיע, שעבודה זה לא הדבר הכי חשוב בחיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר