"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כוכב "אלף" נמצא ללא רוח חיים במכוניתו בגיל 46

בנג'י גרגורי, שכיכב בסדרת הלהיט מסוף שנות ה-80, נמצא ללא רוח חיים במכוניתו • הוא גילם את בריאן טאנר, הילד הצעיר במשפחה החיה עם החייזר האייקוני

,עודכן
0השמעה
גרגורי ב"אלף". צילום: יח"צ

השחקן בנג'י גרגורי, כוכב הסיטקום המצליח משנות ה-80"אלף", הלך לעולמו בגיל 46, כך פורסם אמש (רביעי) באתרים מעבר לים. הוא נמצא ללא רוח חיים במכוניתו לצד כלב השירות שלו לאחר שככל הנראה מת ממכת חום.

בנג'י גרגורי,צילום: יוטיוב

אחותו, רבקה הרצברג-פפינגר, סיפרה לניו יורק טיימס כי גרגורי וכלב השירות שלו נמצאו ללא רוח חיים במכוניתו ב-13 ביוני בחניון של בנק בפאוריה, אריזונה, והוסיפה כי סיבת המוות הרשמית עדיין בחקירה. בפוסט ששיתפה בחשבון הפייסבוק שלה, היא סיפרה כי למרות החקירה המתנהלת בנושא, המשפחה מאמינה כי גרגורי נרדם ומת ממכת חום במכונית, כתוצאה מתנאי החום הקיצוניים השוררים באזור בחודשים האחרונים. עוד הוסיפה לאתר TMZ, כי גרגורי סבל במהלך השנים מדיכאון, מהפרעה דו-קוטבית ומהפרעת שינה שגרמה לו לנדודי שינה שנמשכו ימים.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Amos Del Retro - 100% Nostalgia‎‏ (@‏‎amosdelretro‎‏)‎‏

גרגורי לוהק בגיל 8 לתפקיד בריאן טאנר, הילד הצעיר במשפחת טאנר, בסדרה שבמרכזה חייזר שחי עם משפחה רגילה, לאחר שהחללית שלו התרסקה במוסך שלה. למרות שזו הייתה עבודתו המזוהה והמוכרת ביותר, גרגורי השתתף בכמה הופעות אורח בסדרות טלוויזיה שונות בשנות ה-80 ותחילת שנות ה-90, ביניהן "צוות לעניין", "סיפורים מופלאים" ו"מרפי בראון". לאחר שנים שבהן קריירת המשחק שלו לא הצליחה להמריא, הוא התגייס בשנת 2003 לצבא ושוחרר ממנו בשנת 2005.

גרגורי הוא הכוכב השני מסדרת הלהיט שהלך לעולמו. בשנת 2019 מקס רייט, שגילם את ווילי טאנר, אביו בסדרה (ומוכר לרבים גם כטרי, מנהל "הסנטרל פארק" ב"חברים") הלך לעולמו בגיל 75 לאחר מאבק במחלת הסרטן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר