"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
פורים עוד לא הגיע, אבל בערוץ 12 כבר החליטו להתחפש לערוץ 14
הפרשן הצבאי ניר דבורי והפרשן המדיני ירון אברהם סיפקו עמדות שבדרך כלל לא נשמעות בערוץ שבו הם משדרים • לפני שהם עושים זאת, כדאי שהם יוודאו אם בעל הבית שלהם ישתגע על עמדותיהם החדשות
מחאה למען שחרור החטופים ליד הקריה בתל אביב (ארכיון). צילום: איי.אף.פי.
עובר מסך

פורים עוד לא הגיע, אבל בערוץ 12 כבר החליטו להתחפש לערוץ 14

הפרשן הצבאי ניר דבורי והפרשן המדיני ירון אברהם סיפקו עמדות שבדרך כלל לא נשמעות בערוץ שבו הם משדרים • לפני שהם עושים זאת, כדאי שהם יוודאו אם בעל הבית שלהם ישתגע על עמדותיהם החדשות

,עודכן
0השמעה

בזמן שיש עוד זמן רב עד לחג הפורים, החליטו אמש (שני) חלק מעמדותיהם של פרשני ערוץ 12 להתחפש לכאלו הנשמעות בדרך כלל בערוץ 14.

הפרשן הצבאי ניר דבורי הבהיר את הצורך בקבלת החלטה ששוברת את הכלים: "תכניס צבא בכמויות, תעצור את הסיוע ההומניטרי, תייצר משבר שכולם יילחצו, כולם יעלו אליך לרגל, כולל האמריקנים. אתם רוצים לסיים? תתחילו ללחוץ! תתחילו לשנות! במילה פשוטה - 'להשתגע!'".

בעל הבית באמת השתגע? ניר דבורי,צילום: חדשות 12

אם זה עוד נשמע טבעי אצל הפרשן הצבאי שניסה את תחפושת הסגנון הרטורי, מהפרשן המדיני ירון אברהם זו הייתה תחפושת שלמה, כולל אביזרים נלווים. "סינוואר מרגיש שיש לו את הזמן לבזבז. מה ישראל עושה אם מגיעה תשובה שלילית? איך היא מאותתת שבעל הבית השתגע?!", אמר.

לירון אברהם כדאי להזכיר שהפירוש של מעבר למדיניות הזו משמעותה עיכוב משמעותי בעסקה לשחרור החטופים, מה שעומד בסתירה לקמפיין חסר האחריות שהעלה את מחיר שחרור החטופים. כדאי לבדוק קודם שבעל הבית בערוץ ישתגע על העמדות החדשות שיוצאות משם.

עם כתובת "HELP" על הכביש: מפגינים חסמו את כביש איילון, בשבוע שעבר // צילום: מחאת משפחות החטופים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו