"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
100 ימים למלחמה: yes תעצור את השידורים, בפרטנר יפריחו בלונים צהובים
פלטפורת yes תחשיך את המסך על שידורי ערוצי הבית שלה • בפרטנר TV ישלבו מעברונים מיוחדים לציון 100 ימים לחטופים בשבי חמאס
יוזמת yes לציון 100 ימים למלחמה. צילום: באדיבות yes

100 ימים למלחמה: yes תעצור את השידורים, בפרטנר יפריחו בלונים צהובים

פלטפורת yes תחשיך את המסך על שידורי ערוצי הבית שלה • בפרטנר TV ישלבו מעברונים מיוחדים לציון 100 ימים לחטופים בשבי חמאס

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חברת yesתעצור את שידורי ערוצי הבית שלה ביום ראשון, 14 בינואר, בשעה 20:00 ל-100 שניות על מנת לעורר את המודעות למצוקתן של משפחות החטופים והנעדרים הנמצאים כבר 100 ימים בשבי חמאס. בנוסף, תשודר במהלך כל היום שקופית עם הכיתוב: "כבר 100 ימים הלב שלנו בעזה. החזירו אותם הביתה עכשיו".

NOVA#, צילום: באדיבות yes דוקו

כזכור, הפלטפורמה העלתה לפני כחודשיים ערוץ תוכן חדש בשם "מחכים לכם בבית" – הסיפורים של החטופים והנעדרים, בשיתוף מטה החטופים והנעדרים. הערוץ מציג את סיפורי החטופים וזמין ב-yes VOD וב-+STING. הוא כולל תכנים המציגים את סיפוריהם של החטופים, כולל סרטונים ביתיים עם קריאה להשבתם במהרה.

קבוצת התקשורת פרטנר מצטרפת ליוזמו תשלב מעברונים בערוצי הסדרות והסרטים בשירות הטלוויזיה שלה פרטנר TV. בנוסף, החברה תעלה את המודעות לנושא בהודעה מוקלטת שתושמע לפונים למוקדי שירות הלקוחות. עובדי החברה יפריחו ב-11:00 בלונים צהובים מגג מטה החברה בראש העין ויחולקו צמידים צהובים שהוכנו במיוחד. בחודש האחרון חילקה החברה ללקוחותיה סרטים צהובים במרכזי השירות ברחבי הארץ והקימה מיצג הזדהות בלובי החברה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...