הראיון שלפני הפציעה. צילום: מתוך חדשות 12

תקשיבו לעידן עמדי: הטעות של ערוצי הטלוויזיה

הזמר הפך לגיבור המהדורות, שעסקו בו ובמצבו כאילו היו על סטרואידים • "פשוט לסתום ת'פה!", הוא הציע לפני פציעתו למי שאין לו מה להגיד • חבל שאף אחד לא באמת מיישם זאת

המדיום הטלוויזיוני עסוק בלהמציא דמויות של גיבורים, לכתוב להם תסריטים לסרטי אקשן ולצלם אותם הולכים בדרמטיות אחרי שפוצצו בניין - אבל זמר שמרים לנו ריאליטי כזה? כזה עוד לא היה לנו. וכמה הטלוויזיה שלנו הייתה צריכה גיבור אהיב כזה.

אז עידן עמדי, בצדק רב אגב - לוחם שגויס בצו 8 ונפצע בעזה, להזכירכם - הפך לגיבור המהדורות, שעסקו בו ובפציעתו כאילו היו על סטרואידים.

"ויש גם בשורות טובות: עידן עמדי התעורר ומגיב", בישרו בביקור של שתיים וחצי בבית החולים שיבא, "כרגע הוא מוגדר במצב בינוני". כל מנחה רצה לגעת בכוכב: ציטוטים מהשירים, הראיון שלפני הפציעה, האודישן לכוכב נולד ומה לא? 

עידן עמדי מבצע את שיר הכניסה לחופה של אחות שכולה (ארכיון)

אבל גם עמדי עצמו יצא לא בסדר. בזמן שכולם עסוקים במצבו הבריאותי, הוא הוציא את הפרומואים של "הכוכב הבא" קצת מנותקים, עם מנחים שמה שחשוב להם לצעוק הוא "זהו הדו קרב הטוב ביותר בתולדות הכוכב!!!", או את ליאור רז מ"פאודה", שהגיח בהפסקת הפרסומות בחליפת צוללן. עם כאלה יכולות, למה הוא עסוק בלמכור לנו "באנדל ביטוח", במקום לפשוט עם השייטת?

ועוד לא דיברנו על קולגות כמו נועה קירל, שדווקא ביום העמדי הלאומי עסוקה אצל גיא פינס בלתבוע את טיקטוק, שהפכה אותה ואת אנה זק למריבת "עופרה נגד ירדנה מודל 2023".

"צריך להזכיר שעידן עמדי אמר לנו שאם אין לנו מה להגיד - פשוט לסתום ת'פה!", אמר מישהו מהמנחים מתישהו בשידורי החדשות הבלתי נגמרים. אל תגלו לעמדי שאף אחד לא באמת סותם את הפה, גם כשהגיבור האהוב מבקש.

גילוי נאות: הכותב משמש לעיתים כפאנליסט בערוץ 14 ובכאן 11

כולם רצו לגעת בכוכב, צילום: מתוך כאן 11
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...