"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אמבוש קטלני: אדוה דדון עשתה מהלך עיתונאי מבריק - אבל לא במקום
אביגדור קהלני, האיש עם עיטור הגבורה, עמד בקרב בלימה מול לוחמת פמיניזם אשר תכננה בקפידה את מהלכי הקרב • האם נכון היה בטיימינג הנוכחי לבצע שיימינג אכזרי שכזה, וכיצד זה סייע לשיפור מעמד הנשים בצבא?
אדוה דדון ואביגדור קהלני. צילום: חדשות 12
עובר מסך

אמבוש קטלני: אדוה דדון עשתה מהלך עיתונאי מבריק - אבל לא במקום

אביגדור קהלני, האיש עם עיטור הגבורה, עמד בקרב בלימה מול לוחמת פמיניזם אשר תכננה בקפידה את מהלכי הקרב • האם נכון היה בטיימינג הנוכחי לבצע שיימינג אכזרי שכזה, וכיצד זה סייע לשיפור מעמד הנשים בצבא?

ניר וולף
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

התרגיל שעשתהאדוה דדוןלאביגדור קהלני, בשבת בצהריים בחדשות 12, היה אולי מהלך עיתונאי מבריק, אבל לא במקום. דדון הכינה עבורו אמבוש קטלני, מהסוג שהוא עשה לטנקים סוריים בעמק הבכא לפני 50 שנה.

וככה מצא עצמו האיש עם עיטור הגבורה בקרב בלימה מול לוחמת פמיניזם וסכין בין שיניה, אשר תכננה בקפידה את מהלכי הקרב. המגישה הקרינה בפניו כתבה על גבורת השריונריות בשבת השחורה, גרמה לו לומר עליהן "תותחיות" ומייד הזכירה כי אמר שתפקיד האישה להיות אמא ולכן הוא מתנגד לשילוב נשים בטנקים. לאחר שהכחיש, השמיעה הקלטה של דבריו ודרשה ממנו חרטה.

"היא עשתה לי מארב בטן עכשיו", סינן בשידור והתפתל בניסיון להתגונן.

האם נכון היה בטיימינג הנוכחי לבצע שיימינג אכזרי שכזה לבוּמר בן 79, וכיצד זה סייע לשיפור מעמד הנשים בצבא? קהלני הוא מטרה נוחה מדי, והשמדתה נעשתה לצורכי רייטינג בלבד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...