לאחר ביטול הפסטיגל: נועה קירל מעניקה מתנה למעריציה הצעירים

במסגרת הניסיונות להעניק לילדים ולילדות כמה שעות של הפוגה מהמצב הקשה, התגייסו כוכבות הסדרה "כפולה", קירל, ריף נאמן ודין הפנר למפגש לייב משותף שיזמה חברת yes ויעלה באינסטגרם • כל הפרטים

נועה קירל באירוע השקת הפסטיגל (ארכיון). צילום: משה בן שמחון

הילדים והילדות שלנו לא יזכו בחנוכה הקרוב לפגוש את כוכבי וכוכבות הנוער על במת הפסטיגל, או בין ההפקות המוזיקליות השונות שהיו אמורות לעלות על הבמות, ובאופן כללי עוברים תקופה לא פשוטה בצל המלחמה הקשה.

"כפולה". צילום: רונן פדידה וערן לוי

במסגרת הניסיונות להעניק לילדים ולילדות כמה שעות של הפוגה מהמצב הקשה, התגייסו כוכבות הסדרה "כפולה", נועה קירל, ריף נאמן ודין הפנר למפגש לייב משותף שיזמה חברת yes ויעלה מחר (שני) בשעה 15:00 בעמוד האינסטגרם yestvkids. המפגש, שיימשך כחצי שעה, יעניק לילדים מרחב פתוח וקשר בלתי אמצעי עם הכוכבות של הדרמה המוזיקלית בכיכובה של נועה קירל בתפקיד עצמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר