"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אנחנו מפסידים בקרב הזה": צפו בדני קושמרו בפנייה ישירה לנתניהו

מגיש חדשות 12 שדיווח מהשטח, פנה ישירות לראש הממשלה בביקורת נוקבת על חוסר תרומתו להסברה בימים קשים של מלחמת חרבות ברזל • "איפה אתה, מר ראש הממשלה?"

,עודכן
0השמעה

דני קושמרו במסר לראש הממשלה בנימין נתניהו. צילום מסך רשת 12

אתמול (שני), במהלך שדיווח מהשטח בחדשות 12, פנה דני קושמרו ישירות לראש הממשלה בביקורת נוקבת שלא משתמעת לשתי פנים.

קושמרו, שבימי המלחמה הקשים נתפס בעיני צופים רבים כמגיש החדשות האהוב והאהוד ביותר במשדרי החדשות, עקב רגישותו והאמפתיה הכבירה שהוא מפגין כלפי הסיפורים והמרואיינים, הישיר מבט חודר למצלמה בפנייה ישירה לנתניהו ואמר את הדברים הבאים: "גם הערב נקרא לישראלי שהוא הנואם הכי טוב באנגלית. הישראלי המתראיין הכי טוב באנגלית - דבר בעולם! תייצג אותנו! איפה אתה, מר ראש הממשלה?

דני קושמרו,צילום: צילום מסך מתוך ערוץ 12

"אנחנו מפסידים בקרב הזה של ההסברה בעולם", חתם את דבריו הביקורתיים על ראש הממשלה ותרומתו החסרה, לדעתו, להסברה הבינלאומית של ישראל הכה מהותית בימים טרופים של מלחמת חרבות ברזל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר