"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
עמית פורטל מחפש אהבה – האם הוא ימצא אותה ב"לאב איילנד"?
אל תתנו לחזות השרירית של עמית פורטל לבלבל אתכם, מדובר בבחור רגיש שבסך הכל מחפש פרטנרית לחיים – האם הוא יצליח למצוא את הנפש התאומה על האי?

לאב איילנד: עמית פורטל / Free TV

עמית פורטל מחפש אהבה – האם הוא ימצא אותה ב"לאב איילנד"?

אל תתנו לחזות השרירית של עמית פורטל לבלבל אתכם, מדובר בבחור רגיש שבסך הכל מחפש פרטנרית לחיים – האם הוא יצליח למצוא את הנפש התאומה על האי?

,עודכן
0השמעה

עמית פורטל, בן 21 מאשדוד, הוא יוצר תוכן, צנחן לשעבר, מרתוניסט, וגם – רווק.

הוא מאוד אוהב להתאמן, ויותר ממה שהוא אוהב להתאמן הוא אוהב לשתף את זה בטיקטוק. לא כי הוא רוצה להשוויץ חלילה, אלא כי הוא מאמין שהסרטונים שלו נותנים לעוקבים שלו מוטיבציה.

אבל אל תתנו לשרירים שלו להטעות אתכם, מתחת לחזות החסונה מסתתר בחור רגיש שבסך הכל מחפש אהבה. הוא אמנם רגיל שבחורות מתחילות איתו אבל הוא אף פעם לא יודע אם זה בגלל שהן רוצות להכיר אותו או את העוקבים שלו.

אז למה הוא בא ל"לאב איילנד"? כדי למצוא את אהבת חייו, נפש תאומה מישהי שתגרום לו לעבוד קשה.

משתתפי לאב איילנד ישראל,צילום: פיני סילוק

"לאב איילנד", ריאליטי ההיכרויות המצליח בעולם בגרסה ישראלית ובהנחיית עדן פינס, יעלה במהלך אוגוסט ב-Free TV ויביא למסך עשרה רווקים ורווקות שסגורים בבית אחד 7 שבועות עם מטרה אחת: לא להישאר חסרי אהבה.

להצטרפות ל-FreeTV וקבלת חודש ראשון להתנסות בחינםלחצו כאן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו