"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר הדחה דרמטית: זוהי חמישיית הגמר של בית האח הגדול

אברהם אקלום, המתמודד הבולט בבית, הודח רגע לפני הסוף • מי שיתמודדו בגמר הגדול: יובל מעתוק, סתיו קצין, יענקי גולדהבר, ליאל קוצר ושניר בורגיל

,עודכן
0השמעה
מסתירה מגברים. כוכבת "האח הגדול". צילום: אורן בן חקון

רגע לפני הגמר:אברהם אקלום, המתמודד הבולט בבית האח הגדול, הודח. אקלום בן ה-27 הוא מאבטח ומדריך טיולים, במהלך שהותו בבית נכנס לזוגיות עם מתמודדת בולטת נוספת - ספיר בורגיל והתווכח עם לא מעט דיירים, בהם מי שהייתה בתחילה חברתו הטובה - סתיו קצין.

אברהם ברגע יציאתו מהבית,צילום: יח"צ רשת 13

מדובר בהדחה מפתיעה, כאשר הוא היה מועמד מרכזי לגמר הגדול. מי שיתמודד בגמר הם: יובל מעתוק, סתיו קצין, יענקי גולדהבר, ליאל קוצרי ושניר בורגיל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר