לייקרס: קבוצה מנצחת. צילום: HBO, מתוך הטריילר הרשמי

"לייקרס: קבוצה מנצחת": יובש הקיץ הספורטיבי נמשך גם כאן

בזמן פגרת התחרויות מכורי הספורט נאלצים להסתפק בשלל תחליפים לשידורים החיים • זה טיימינג נהדר לקבל את העונה השנייה בסדרת הדרמה הספורטיבית על קבוצת הכדורסל מעיר המלאכים • בנתיים הפתיחה נראית צולעת

מה עושים מכורי ספורט בתקופת היובש הקיצית? אני אישית מצאתי את עצמי יושב פעמיים בשעות הקטנות באמת של הלילה מול שידור חי של משחקי ראווה חסרי משמעות, בהשתתפות הקבוצה שאני אוהד. אחרים שורפים שעות מול מונדיאל הנשים, או שלב הדשדושים של מוקדמות גביעי אירופה. בשביל קלאס ודרמה - אין ברירה אלא להמתין לפתיחת עונת המשחקים הרשמית.

זה טיימינג נהדר לקבל את סדרת הדרמה הספורטיבית, "לייקרס: קבוצה מנצחת", ששבה אתמול לעונה שנייה (yes ,HOT וסלקום) עם פרק צולע כמו הברך של מג'יק ג'ונסון.

אולי כדאי לתת לה להתניע לפני שחורצים גורלות, אבל בינתיים - תסמיני הגמילה כבר יוחלפו בצריכת־יתר של אינספור תחרויות במקביל. קשים הם חייהם של מכורי הספורט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...