"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אילה בן גביר מתרצת את הציוץ של בעלה
גם כשחושבים על כך לעומק (וחשבנו), לא ידוע מה הכשיר את הבן גבירית לשמש פרשנית משפט או נציגה של הממשלה ושריה כשהוזמנה לאולפן חדשות 12
אילה בן גביר. צילום: יוסי זליגר
עובר מסך

אילה בן גביר מתרצת את הציוץ של בעלה

גם כשחושבים על כך לעומק (וחשבנו), לא ידוע מה הכשיר את הבן גבירית לשמש פרשנית משפט או נציגה של הממשלה ושריה כשהוזמנה לאולפן חדשות 12

ניר וולף
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לא סביר: אילה בן גביר הוזמנה אתמול לאולפן חדשות 12 על מנת לתרץ ציוץ של בעלה ולהסביר לצופים על משמעות עילת הסבירות. ונגיד שזה סביר לחפש נונסטופ איך לאזן שידורים אינסופיים, אולם גם כשחושבים על כך לעומק לא ידוע מה הכשיר את הבן גבירית לשמש פרשנית משפט או נציגה של הממשלה ושריה. נו טוב, במדינה שבה גאולה אבן מגישה תוכניות פוליטיות בפריים־טיים, כלום כבר לא הגיוני והכל איכשהו בגבולות הסביר.

בן גביר לקראת המחאה בנתב"ג%3A "לשתק את שדה התעופה%2C זו פגיעה בביטחון המדינה" (ארכיון)

ואיך קרה ששי גולדשטיין הפך בבת אחת את דעותיו, ובתוך שבועיים הרוויח כיסא קבוע ב"פגוש את העיתונות" וגם תוכנית רדיו בתאגיד? ממש המסלול המהיר בחזרה לתודעה ע"ש אלדד יניב.

בן גביר, צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

ולצידם יושבים באולפנים שלל מילואימניקים ומנהיגי מחאה, שאני לא מבדיל ביניהם כי כולם צועקים את אותן הסיסמאות ולובשים את אותן החולצות, ויוצאים מפרופורציות ממש כמו אלה שצועקים עליהם מהצד השני.

פעם היינו מדליקים טלוויזיה כדי ליהנות ולהתנתק מהמציאות, היום כל מה שמשודר בטלוויזיה נועד רק לעצבן. למה זה טוב?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...